Nastassja Kinski az utóbbi időben nem sok filmet forgatott, így nem is nagyon szerepelt a lapokban. A német színésznő azonban most megjelent Cannes-ban és kiderült, nem volt szépészeti beavatkozáson.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Ezek az újságírók vagy 20 évesek,vagy csak hülyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@darwin: 13.54 Igen azt mondják a diófát az unokáknak ültetik! Jó hallgatni az ilyen idős mesélőket. Sajnos kertszomszédom idős bácsi pár éve meghalt.Ha a kertben ügyködött én is kimentem, mert társaságban jobban megy a munka.
De legtöbbször a kerítés mellett álltunk a kaparóval és beszélgettünk.Nem volt könnyű élete, ha nem tudtam a kertről valamit , mindig tudott tanácsot adni.
Szóval ,pótolhatatlan az idősek tudása.
ila51
@Kutyafüle: ...épp az előbb néztem meg a Maradj talpon ! pont volt benne megfejtésként Klaus Kinski - egyből eszembe jutottál.
Dulcinea
@Zsoel: 19:20-ra! A rákkal:)) A két vizes jegy, a tévhittel ellentétben, képesek a vízből nem csak sistergést, de egész lángtengert kiváltani!:)) és azt hiszem, hogy most akkor még nagyon visszafogott voltam!:))))
Dulcinea
@Kutyafüle: Te kis kíváncsi kutyus,:)) most erre mit mondjak?:)))
Zsoel
@Dulcinea: A víz nem lobban lángra! Csak a benne lévő hidrogén éghető, amelyet viszont előzetes nagy energiabefektetéssel el kell választani az oxigéntől, tehát nem éri meg. :)
Ellenben a rák gyorsan megfő a sistergő vízben, és utána állítólag nagyon finom íze van. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.