Bochkor Gábor az utóbbi időben rengeteget dolgozott, nem csoda, ha a teljes kimerülés határán van. Párja, Várkonyi Andi is nagyon aggódik érte.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Szegény, nehogy már ingyen adják a fizetését...
silber13
Miután ennyire "kimerült" tessék azonnal eltiltani a repüléstől és mindenféle repüléssel kapcsolatos tevékenységtől!
Atha
@Levendula: Fizetés? Itt nincs fizetés! Több talicskányi pénz van. Csak a Slágerban ki se mondom hány millát kapott a semmiért ez a két tehetségtelen pojáca.
gabrella
@silber13: Bizony,hogy tiltsák el a repüléstől! Majd még ráesik egy lakott területre!
Zsoel
Állítom, ez a nyomoronc egy fél hónap alatt többet keres a rádióban folytatott idétlen szellemi önkielégítésével, mint egy egész év alatt rengeteg más olyan ember, aki szintén négykor (vagy még korábban) kel, végigdolgozza az egész napját (éspedig kemény fizikai munkával, nem ám rém fárasztó "megbeszélésekkel"), heti hat napon át, és esténként arra sincs ereje, hogy köszönjön a gyerekének, mert csak zuhan az ágyba, hogy másnap újra fel bírjon kelni, újrakezdeni a taposómalmot! Látom, mert ismerek egy-két ilyet személyesen is, és a szemem láttára rokkannak bele ebbe az életformába, pedig ők azok, akik még egyáltalán működtetik ezt a szerencsétlen országot, ugyanis ők azok, aki ténylegesen DOLGOZNAK. És akkor még ennek a léhűtő, semmittevő, lusta görénynek sír a szája, hogy nem tud délután aludni, hát a pofám leszakad! Utálom ezt az embert, rettentően ellenszenves nekem, ha csak meglátom a képét vagy pláne meghallom a hangját, feláll a szőr a hátamon. Én esküszöm, pezsgőt bontanék, ha egyszer és mindenkorra eltűnne a közéletből.
Dulcinea
Nem értem a siránkozását! Az emberek túlnyomó többsége nem tud délután aludni, hanem dolgozik látástól mikulásig létminimumért! Ez meg itt sajnáltatja magát miközben szó szerint belefullad a pénzbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.