Egy NicoleBlow37 fedőnevű hirdető, aki a sejtések szerint valójában egy Sandra Meyer nevű német menyasszony, árverésre ajánlotta fel a nászéjszakáját. A leggálánsabb licitáló harmadik félként szállhat be a jeles eseménybe.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Csak egy elmebeteg vállalkozhat ilyen hármas nászra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Zsoel: Ebből a malacság az nagyon aranyos. És nagyon jó:)) Tudod kicsit régebben a lányokra nagyon vigyáztak az anyukák, mindíg tudták, mikor kell benyitni a szoba ajtót, nehogy a lánykájuk bűnbe essen. Magyarán: jól érezze magát.:))
De persze, hiába minden tiltás, a tiltott gyümölcs a legfinomabb.Minden rafinált módszert bevetettünk, hogy kettesben lehessünk. De csakis kettesben szép a lámur.
Zsoel
@Kutyafüle: Nem akartam vulgárisabban fogalmazni, mégiscsak nyílt színen vagyunk, meg hát egyébként is. :P

"Tudod kicsit régebben a lányokra nagyon vigyáztak az anyukák, mindíg tudták, mikor kell benyitni a szoba ajtót, nehogy a lánykájuk bűnbe essen." Ez így van, nekem is meséltek már ilyen korszakokról. :) Persze nyilván nem a nemi örömöket sajnálták a lányuktól (noha tagadhatatlan, hogy voltak korok, és voltak, sőt sajnos vannak szülők, amikor és akik a prüdéria, a túlzásba vitt szégyenlősség irányába való lelki alakítás, a bűntudatébresztés eszközével élve úgy félrenevelték a nőket, hogy nem igazán tudták felszabadultan élvezni a testi örömöket), hanem elsősorban attól féltek, hogy vőm uram nehogy idő előtt "bajba" sodorja a kislányt, lelépjen, az meg aztán ott álljon megfürödve, támasz nélkül, egy gyerekkel a nyakában. Ez jogos félelem, pontosan ezért volt az úgynevezett nászéjszaka intézménye is, hogy addig nem nyúlhatnak egymáshoz, amíg a férj úgymond hozzá nem bilincselte magát a feleségéhez. :) De ma már ezt naivitás csak feltételezni is.
Én azt mondom, örülök annak, hogy ezek az idők elmúltak, ma már általában a nők is jóval nyitottabbak, divatos szóval élve "bevállalósabbak", ami azon is meglátszik, hogy kezdeményezőek, és bennük is megvan a "malacság" iránti hajlam, tudják felszabadultan élvezni a jót. :)) Persze, mint mindenben, itt is kell azért a mérték, és azt már viszont szomorúan látom, hogy 12-13 éves kislányok isznak, mint a kefekötő, füstölnek, mint a gyárkémény, káromkodnak, mint a kocsis, és úgy öltöznek (és viselkednek...), mint a k...ák. Tehát azért azt sem volna szabad engedni, hogy a nagy szabadság szabadossággá fajuljon.
Kutyafüle
@Zsoel: .Ma ez teljesen másképp működik. 12-13 évesek miket csinálnak? Ha nincs ott az anyja ki fegyelmezze? Kinek fogad szót? Ha rászólnál, elküldene nagyon csúnyán, a nagyon csúnyába. Ha kapna egy pofont, feljelentene az anyja, stb.
másvirág
Kérek kölcsön pénzt a völegénytöl .és mehett a lakodalmas-"menet" !
Ha nem birom megadni ,majd "ledolgozom". (Valahol el kell kezdeni társadalmi munkát.) :-)
Hókuszpók
@Kutyafüle: Bérbe kell venni a Korda villát, az Ő ágyikójuk 3x3 méteres.
Kutyafüle
@Hókuszpók: Nos, egy akkora villában bőven elfér egy ilyen hatalmas ágy. Klárika forgolódhat benne egész éjjel :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.