Bombaként robbant a hír: előkerült Rakonczay Gábor elveszettnek hitt kenuja. A sportoló ma már indul is haza az Azori-szigetekről, ahol a hazaszállítást szervezte. A netes fórumozók szerint sok furcsaság utal arra, hogy kamu volt a nagy út. Miközben Rakonczay Gábor éppen hajója hazaszállításán dolgozott, és ma jön haza az Azori-szigetekről, addig itthon sokan úgy vélik, a sportoló óceánátevezésével nem stimmel valami. Mint ismert: Rakonczay Gábor a világon elsőként egyedül kenuzta át az Atlanti-óceánt úgy, hogy közben egy borulás után eltűnt, majd másfél hónapig nem adott életjelet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Igazi magyar mentalitás! Én szégyellem magam a sok irigy rosszmájú barom helyett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Majd, most,hogy válnak az asszony hamarosan kiborítja a bilit.
dodo571031
@jancsipapa: Nemihtszem mert Ő-is hasznot húz a dologbol.
qxy
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Tudom Láttam. nem emkéxel? én vittem a kesztyűket hogy ne fájjon a kis kezed. ( a többit egy unicum mellett meg beszéljük. ) Ja Holnap meg megint megyünk. Meeee rá érünk oszt kész. Úgyis délutános vagyok addigra meg haza érünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.