Orbán Viktor teljes erőbedobással készül az EU-csúcsra, de egy pillanatra sem tud megfeledkezni arról, hogy foci-Eb zajlik. Mintha lengyel, olasz, szlovén miniszterelnökökkel történő egyeztetés közben is a pályán képzelné magát.

Orbán Viktor focimeccsen képzeli magát az olasz, lengyel és szlovén miniszterelnökkel – "Jobbról támadunk, csatársor, mesterhármas"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytatott Giorgia Meloni olasz kormányfővel.

Bemelegítés az esti EU-csúcsra. Találkozó az olasz miniszterelnökkel, Giorgia Melonival

- írta közösségi oldalán Orbán Viktor.

A tárgyaláson értékelték az európai parlamenti választások eredményét, egyeztettek a európai jobboldallal kapcsolatos politikai kérdésekről, az állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács előtt álló feladatokról valamint a magyar EU-elnökségi tervekről.

Orbán Viktor délután Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnökkel is tárgyalt Brüsszelben, a téma az európai jobboldali erők összefogása volt.

Jobbról támadunk! Brüsszeli egyeztetés Mateusz Morawieckivel

- folytatta a focis vonalat Orbán.

Janez Jansával bővült a csatársor. Magyar-lengyel-szlovén egyeztetés az EU-csúcs előtt

- írta diadalittasan a magyar miniszterelnök.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a címkép korrekt; ez egy retardált barom! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
eredmény
Svájc-Mo 3-1
csak ennyi
barátilag
J.L.
RonaGyuri
A maga módján még ő is beismeri

hatalmas mellénnyel és főleg pofával – foci-idétlenkedésekkel fűszerezve –, legalább is ezt na látszatot próbálja kelteni vonult harcba a „béke-tábor” trójai falovaként

Egyelőre nem született döntés az az uniós csúcsvezetőkről, de az Európai Tanács leköszönő elnöke szerint nem is ezt volt az elsődleges célja a találkozónak. Orbán viszont másképp látja és arról zagyvál, hogy:
„Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát.
Az európai választás eredménye egyértelmű: a jobboldali pártok megerősödtek, a baloldal és a liberálisok teret vesztettek. A Néppárt viszont ahelyett, hogy a választókra hallgatott volna, végleg összeállt a baloldallal és a liberálisokkal: a mai napon alkut kötöttek és leosztották egymás között az EU vezető pozícióit. Fittyet hánynak a valóságra, fittyet hánynak az európai választás eredményére, és fittyet hánynak az európai emberek akaratára. Ne legyünk naivak: tovább fogják támogatni a migrációt, és még több pénzt és fegyvert küldenek az orosz-ukrán háborúba.
Mi ebbe nem nyugszunk bele! Egyesíteni fogjuk az európai jobboldal erőit, és küzdeni fogunk a migráció- és háborúpárti bürokratákkal.”
Ami túl azon, hogy mindenki akinek más a véleménye, mint az ő aktuális agyréme azok mind „migráció- és háborúpárti bürokraták”, úgy tűnik szintet váltott; értsd az agybaja még jobban elmélyült: ezeddig a saját idétlen kitalációit a magyar emberekéiként próbálta eladni, de most már egész Európát kisajátítva kesereg, hogy senkit sem érdekelnek a hülye-gyerek hisztijei!
izéke
@Aki Én: mesterhármas ja, a fásy mulató :))))))))
RonaGyuri
Elsőre nem értettem, de azt hiszem sikerült megfejtenem

ahogy annyi más portál a derék 444.hu is beszámolt arról, hogy: „Hétfő este kezdetét vette az uniós tagállamok vezetőinek soron kívüli munkavacsorája Brüsszelben”

Beszámolójuknak azt a címet adták, hogy: „Orbán Viktor a tőle megszokott lelkesedéssel vonult be az uniós vezetők közé”

static.magyarhirlap.hu/images/202406/md/d-mti20240617005.jpg

hát vonulni tényleg vonult legalább is a ME saját sajtóirodája házifotója ezt igyekszik sugallani, de hogy ez lelkesedés, napláne „tőle megszokott lelkesedés” lenne???
Ezen elmélázva eszembe ötlött, hogy mostanság nem csaj az idézeteknél marad el az idézőjel, de időnként a poénosnak szánt jelzőknél is.
Valójában arról volt szó. hogy látták rajta: „A fenébe is, itt vágok jóképet ezeknek az undok Soros-bérenc bürokratáknak, miközben a sógorék a csiga-zabálókkal küzdenek!”
Toller Béla
Nagyon gyenge, ezt még az érintettek sem fogják felvállalni ! Orbánnak tudomásul kell vennie, hogy nem lehet vezető sehol, Európában...Nem szókimondó, hanem bunkó szófosó...ami egyre világosabb mindenkinek !
balos
Hát inkább elektromos műfasz akku nélkül!Magyar-áz-magya-ráz!Ezt a kettőt kellene gyakorolnia magas feszültségen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.