Visszakozott Schmitt Pál, mégsem kell neki az állami villa, noha már gőzerővel keresték neki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. munkatársai is. Olyannyira, hogy a Blikk információi szerint több házat Schmitt Pálék személyesen is megtekintettek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@provi: Mennyei Atyám! Még egy helyesen író IQ bajnok, aki még a magyar nyelvet is csak ugatja! Neki a tisztességes, becsületes ember csak pórnép, meg senki. Hát, ez téged minősít aranyapám. Majdnem olyan inteligencccss vagy, mint lézerjani, meg annyit is érsz. Tudod én nagyon boldog boldog vagyok, hogy olyan messze vagyok a BUKOTT "ÁLAMFŐTŐL" , mert szégyenletesnek tartom, hogy egy ilyen 90-es IQ-jú szélkakas lehetett az "álamfő" ! Ez természetesen a cigány törpét is minősíti!
Skiccpaja négy nyelven beszél? Na ne hülyéskedj! Hisz magyarul sem tud!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Mindjárt gondoltam, hogy ez egy sci-fi ! :)
DR Eric CARTMEN
@provi: 1--A mondatot mindig nagybetűvel kezdjük. (általános iskola--első osztály ) 2--Mesélhetnél nekünk, tudatlanoknak, milyen nyelv a "köcsögölő magyar" ! 3-- A gondolkodó emberek többsége helyeselte, hogy egy csaló, aki ráadásul hetekig belehazudott az emberek képébe, nem alkalmas a köztársasági elnöki címre. Te nem tartozol ebbe a tömegbe. Neked marad a "BÉKEMENET " .
sport50
biztos,hogy kap valami kárpótlást érte.ő nem olyan ember aki ennyi pénzt hagy csak úgy elveszni!hiszen pártokon át csak ebből élt.
silber13
@DR Eric CARTMEN: Tudatlan vagy te is, én is, mindenki! @provi kinyilatkoztatása megvilágosította köcsög elmém! Mely szerint az átlag köcsög magyar a " köcsögölő" magyar nyelvet beszéli és a köcsögben lévő bort meghúzva köcsögdudán kezd játszani
Maxmann
@provi: Tök szép, amit leírtál... De! Sajnos a kétkezi munkás nincs annyira megbecsülve, mint ezek a paraziták. Jah és tudd a te pénzedből is finanszírozzák az Ő nyugdíját. Mert a pénzt eme országnak a munkás termeli, nem a 4 nyelven beszélő "diplomata".
Maxmann
IDÉZLEK...
Most is udvarias kis-mosollyal kérdeztem a dagadt, kiábrándult pcsát, hogy ugyan mennyibe kerül az a rohadt fürdőruha, amit leszedtem egy állványról...

Ha így kérdezted valóban, akkor ne várd, hogy rád mosolyogjanak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.