Áll a bál a Vatikánban, miután Bargalló püspököt igen félreérthető helyzetben kapták lencsevégre mexikói nyaralásán. Az argentin pap szerint a karjaiban látható szépség gyermekkori barátnője.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Vatikáni "álszentség" mióta létezik a Vatikán mindig is létezett.A szex utáni vágy csak talán az "eunuch" férfiaktól áll távol.Mindig is voltak papoknak gyerekeik a legtöbbször a "házvezetőnőktől".A festmények,a szobrok legtöbbje is a pucér nőket ábrázolja! /bár nekem tetszik,igaz nekem tetszhet nem vagyok katolikus pap /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Mitől lenne ez a helyzet félreérthető ?
pictor
Egyáltalán mi szükség van még rájuk a XXI. században, ezekre az ingyenélőkre akik bort isznak és vizet prédikálnak? Úgy tudom elég magas iskolai végzettség kell egy papnak is és ilyen tudással ámítják a hívőket a biblia szerint, amit ő maguk sem hisznek. A papok 90 %-a ilyen! (ezzel nem akarom bántani a hívőket)
kkalman
A legnagyobb álszentség a cölibátus. Ezt úgy mondom, hogy családomban két pap is volt. Az egyház olyan merev, mint egy porceláncsibe, leesne ugyanúgy eltörne, mint az. Ideje lenne kicsit lazítaniuk a törvényeiken, mert azok már nagyon régóta életszerűtlenek. De erre esély nincs, amíg nyugdíjas korú matuzsálemek irányítják az egyházat. De azt hiszem, arra is van valamilyen előírásuk, hogy hány éves kortól lehet valaki magas rangú egyházi vezető. Ez simán a 22-es csapdája. Aki megreformálhatná az egyházat, az még fiatal. aki meg fiatal az nem tölthet be vezető pozíciót.
anka
@Feraj49: - na ez az! - milyen igazat mondtál'..., ha valaki papnak áll, adja le a zacskó' és a többi berendezést..., akkor nem lenne ennyi botrány a Vatikán körül és még cölibátust sem kell fogadni!!! - vagy a Vatikán vesse el a merev elveit amit alkalmaz és nem enged belőle!
bosszants
@pictor: Más hívőnek lenni és más vallásosnak.
sokanvagyunk
Meggyónja és kész. A gyóntatótestvér utolsó kérdése: fiam! a telefonszámát nem mondtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.