Robert Rodriguez Charlie Sheenre osztotta az Egyesült Államok elnökének szerepét a most forgó Machete Kills-ben. A rendező a Twitteren jelentette be a hírt, amit egy fotóval is illusztrált. A Machete folytatásában Danny Trejo figuráját az amerikai kormány megbízza, hogy likvidáljon egy mexikói maffiózót, aki űrfegyverekkel is rendelkezik. A jónőfelhozatal elég erős lesz: Jessica Alba, Amber Heard, Zoe Saldana és Sofia Vergara is szerepel a filmben, továbbá Mel Gibsont is láthatjuk majd egy egyelőre nem nyilvánosságra hozott szerepben. Jessica Alba és Robert Rodriguez a Machete Kills forgatásán

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@anka: Hamár a feketéknél tartunk, akkor Denzel Wasington?
anka
@Kutyafüle: - jaaaa, az inkább akció filmekben játszik! - jó az is...:)
anka
@Kutyafüle: - én is azokat szeretem jobban.:) - meg a vígjátékokat.
Kutyafüle
@anka: A másik kedvencem a Farkasokkal táncoló, ezt kb 20x néztem meg,
Van benne egy mellék szereplő az indián Szélfútta Haj.
Azt mondta az amerikai hadnagynak ( Kevin Costner): Meghalt a legjobb barátom, akit én gyászolok. Amikor idejöttél, haragudtam rád. De mostmár tudom, hogy ő azért halt meg, hogy te jöhess!" Mennyire egyszerű, de bölcs mondás. Vagyis barátodnak fogadhatod az ellenségedet is, ha megérted annak emberi értékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.