Phoneix - Lelőtte a házukba rontó betörőt egy 14 éves gyerek az Egyesült Államokban, akit 3 kisebb testvérével egyedül hagytak a szülők.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nagyon helyesen cselekedett. Nem mi bujkálunk a bűnözők elől,mert a" jóembernek betörhetnékje " van.Nesze Magyar Parlament,íme a példa a demokrácia hazájából,úgy is mindig külföldi példákkal vagdalóztok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Feraj49: Most, hogy zajlik, vagy már lezajlott ez az önvédelmi mizéria! Azért kíváncsi lennék, ha egy parlamenti atyához betörnének, és az simán lepuffantaná a betörőt lenne-e önbíráskodás vádja! vagy a jogos önvédelem helyes gyakorlása miatt még kiis tüntetnék?!
Feraj49
@Dulcinea: Arra Én is kíváncsi vagyok ,mit "hoznak ki " az önvédelmi mizériából !
Dulcinea
@Feraj49: Hát akkor napot lementével...mert ugye az első változás már megtörtént, csoportos betörőkre, garázdákra mégse lőjünk, mert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.