Botrányos véget ért a Magyar Állami Operaház hétfői rendkívüli évadzáró társulati ülése. Az eseményt záró Csillagóra-díjak átadása után Tokody Ilona (59), az operaház örökös tagja felment a színpadra, hogy Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és az egész társulat előtt elmondja az Operaénekesek Egyesületének véleményét az utóbbi hónapokban bekövetezett változásokról. Ókovács Szilveszter kormánybiztos tiltakozott, mondván, menjen az irodájába, ha közölni szeretne valamit. Majd meztelen futballhuligánhoz hasonlította az ennek ellenére is felszólaló világhírű operaénekest.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
– Úgy jöttem ide, hogy meglépem ezt. Arcpirító és méltatlan volt, de nem tudtam mást csinálni. Nem egy nyelvet beszélünk Ókováccsal – mondta lapunknak Tokody. – Egy hónapja elvették a következő szezonban lévő négy szerepemet. Hogy mit hoz a jövő? Nem tudom. Most munkanélküli vagyok. Még az is lehet, hogy külföldön folytatom. Nem olyan sok a pénzem, mint gondolnák. Ha nincsenek extra fellépéseim és egy hónapig nem énekelek, akkor én is bajban vagyok.
Sajnos Magyarországon nem számit a tudás!Mindenkit külföldre zavarni???Bravoo!!
Január
Na meg nem csak a maga érdekében beszélt, hanem a magyar művészek érdekét is képviselte, viszont Ókovács személyeskedett. Jól tette a művész, hogy az - Operaénekesek Egyesületének nevében lépett fel, ne gondolják a munkáltatók, hogy "minden" megengedett.
almosd
Óóóóóó-kovács fáj az igazság ?,nem nyalnak a beosztottak!
nyanya001
Az a botrány amit az Operában művel az Ó-Kovács!
adrenalink
Nem a Tokody sárgacsekkjeiről van most szó, -talán még kap felkéréseket akár KÜLFÖLDÖN is, mint sokan mások-, hanem magára a problémára szerette volna fel felhívni a figyelmet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.