Vajon mentesülni a gyermeknevelés felelősségvállalása alól tényleg boldogabbá teheti az embereket? Netán azok élnek boldogabban, akik bevállalták? A hatalmas felelősség ellenére a gyermeknevelés boldogabbá teszi az embereket, mintha egyedül élnének párjukkal, házastársukkal - derült ki három észak-amerikai egyetem közös kutatásából, köztük a British Columbia Egyetemmel.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nagy boldogság gyermekeket világra hozni, szeretni őket, játszani velük, és mindíg gondoskodni róluk. És nagy felelősség is. Szüntelenül attól rettegni, hogy ne történjen velük semmi baj, védeni, óvni őket. Látni, hogyan fejlődnek okosodnak. Jó érzés a szülői büszkeség is. Már felnőttek, de még mindíg kötődnek hozzánk, ha lelki támaszra van szükségük
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Egyik sem tudhatja, hogy milyen a másik helyzet. Akinek van gyereke, az honnan tudná, hogy milyen lenne, ha nem lenne? Akinek viszont nincs, az azt nem tudja elképzelni, hogy milyen lehet, ha lenne gyereke...
Feraj49
A nem kívánt kisgyermek nem teszi a szülőt boldoggá ! Lehet akinek most nincs gyermeke boldogabb,de nem is tudja megítélni ,hogy gyermekkel még boldogabb lenne./nem az orvosi problémásokról beszélek./ Sokan mondjuk és valljuk -a "GYERMEKÜNK az ÉLETÜNK ÉRTELME !"Ha ezt valaki másképpen érzi ,gondolja azért át az életét van.- e miért és kiér dolgoznia!
onizuka
"Családban, ha jön egy gyerek, gyakran véget vet férj és feleség szerelmi páros táncának, közéjük áll, s magához vonja az anya szeretetét. A férj pedig kiszorul. Sok tönkrement házasságnak ez az oka." Müller Péter észrevétele. Csak két ember tud igazán boldog lenni, a gyerek meg csak boldog családban lehet boldog, ha felnő, akkor meg majd a párjával.
másvirág
@onizuka: Gyermek szűletésével a férj "státusza"apává kell változzon.!
Ha nem lesz egy kötelék része ami a gyermeki szeretetet az anyához fűzze :valóban kiszorul.majd a családi kötelékböl. Szerelmi párosból szeretet tánctanárai lesznek a jó szűlök.
Boldog gyermek jövő férj feleség kitűnő tánctanárok és újabb boldogság örökösei lesznek.
SELIG
A gyerek születése a legboldogabb pillanat egy ember életében. (Persze normális esetben.) Ezek után egy gyerek elvesztése a legborzalmasabb dolog lesz, ha megtörténik. Az biztos, hogy vannak családok, amit a gyerek születése tett tönkre, de vannak olyan családok, amit a valamilyen okból nem megszülető gyerek tesztönkre.
A cikk olyan kérdést tesz fel, amire nincs egyértelmű válasz.
Egy biztos, akinek már született gyereke onnantól kezdve másképp látja a világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok