magánéletem egy csőd. Pasim évek óta nincs, pedig nem vagyok ronda, nem vagyok buta, nem vagyok csóró sem. Van rendes állásom, elég jól keresek, odafigyelek magamra. Járok fodrászhoz, pedikűröshöz, divatosan, alkatomnak megfelelően öltözködöm, mégsem akar velem lenni a kutya sem. Teljesen depressziós vagyok attól, hogy lassan 38 éves leszek, és esélyem sincs egy normális párkapcsolatra, nem is beszélve a gyerekvállalásról. Sok ismerősöm jár hasonló cipőben, nem értem, hogy mi a baj velünk. Itt állunk, startra készen, jól szituált, vonzó külsejű, harmincas szinglik, a férfiak meg úgy mennek el mellettünk, mintha láthatatlanok volnánk. Miért van ma ennyi szingli harmincas-negyvenes nő?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lilaliba
Én ugyan férjnél vagyok, de az ismerőseim között nagyon sokan kínlódnak. Már olyanok is felmennek a netes társkeresőkre, akikről sosem hittem volna, hogy ráfanyalodnak. Szar egy világban élünk, hogy az emberek nem tudnak ismerkedni, lassan már a szex is csak online fog műkodni.
varrólány
Lehet nagyon emancipuncinak néz ki , azoktól megriadnak a férfiak.
Nem látják benne a védelmezésre , és kedveskedésre vágyó nőt.
gergely
Nézd!a gyerekcsinálást bevállalom neked de többet sajnos nem tehetek.:))
Egyébként szomorú.Lehet hogy a sok köcsög pasi a tizen-huszonéves fiatal kilógó csöcsű seggű picsákat hajtja.:))
Pedig azért egy nőnek szerintem nagyon itt az idő ennyi idősen gyerekre.
lilaliba
@varrólány: nem emancipuncik, teljesen normálisak, csak valamiért nem találnak párt. Az tény, hogy nem 20 éves, oktatható kis libuskák, megéltek már ezt azt, de nem a szex és new york formák. Pasik is vannak ugyanígy, ők is panaszkodnak. Össze kéne hozni ezt a két tábort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.