Számos helyen, például a veszprémi, a kecskeméti, a békéscsabai és a fővárosi Uzsoki kórházban is engedélyezték a dolgozóknak a hálapénz utólagos elfogadását, a kórházigazgatók azonban utasításukban mindenhol leszögezték: a paraszolvencia előre kikövetelése bűncselekmény - derül ki az MTI által készített körképből.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@entero: - mi a férjemmel soha sem voltunk nagyra vágyok meg nem is vagyunk!
- van saját lakásunk, hitel nélkül, de nincs kocsink! - és úgy gondolom már nem is lesz.
- orvosnak csak egyszer adtam hálapénzt' egy nagy műtétnél. - ugyan voltak kisebb műtéteink de külön nem adtunk pénzt!!!
- a férjemnek erős szemüvege volt, amit a TB nem igen támogatott. - volt rálehetőség, hogy megműtsék a szemét (mind a kettőt) egy magán klinikán. - de azt a TB nem támogatja! - és mindez nekünk 5százezerbe került! - az oké, hogy úgy fogtam fel ez 5 évi szemüveg ára..., de kérdem én ezt miért nem támogatja a TB? - a nem átalakítást, mellplasztikát, drogkezelést stb..., azt igen!!! - vagy a szem nem tartozik a testhez? - vagy úgy gondolják, hogy lehet egy csavarhúzóval állítani rajta? - na ez a nem mindegy az ilyen felfogás! - lehet, hogy most azt gondolod, hogy kicsinyes vagyok, de nem. - mindenkinek a maga gondja-baja! fáj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@entero: Csak ha tudnád mennyi szakember jó pénzért verte át a kis embereket. mert amelyik bankot ajánlott a szakértő az a bank szép jutalékot fizetett a szakértőnek. Dupla pénzhez jutottak sokan egyszer az ügyféltől egyszer a banktól.
nola
megjegyezném még, hogy tökéletesen egyetértek az orvosokkal abból a szempontból, hogy kevés a fizetésük. nálunk a cégnél a managerek háromszor, négyszer annyit keresnek azzal, hogy a nap felét végiginternetezik és ez több, mint gusztustalan. de nem a betegek kárára kellene szembeszállni a kormánnyal, ha fizetésemelést akarnak. én is dolgozom, fizetem a TB-t, sőt már az adók után is lassan adókat fizetünk, mégis mit kapunk cserébe?
kukac50
A kisnyugdíjasok és a rokkantak szarul érezhetik magukat majd, hogy Nekik nincs miből adni. Vagy azért van ez törvénybe iktatva,hogy aki nem bír fizetni dögöljön meg.
LACI 4491
Ez ki lesz irva a rendelő ajtaján vagy mindenkinek külön szólnak majd?Leirható lesz az adóalapból?
zabhegyező
A buszvezetők is szarér húgyért vezetnek!
Ők miért nem érdemelnek annyit mint mondjuk Londonban?
Darthon1
-Maris néni, maga rakta bele a zsebembe ezt a húszezrest?
-Nem doktor úr:
-Miért nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.