Tizennyolc métert esett és fejjel a betonnak csapódott egy brit gyermek, akit a szülei csak pár másodpercre hagytak magára. A balesetnek nincs felelőse.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Istenem, de nagyon szomorú történet!!!
Béke legyen csöpp lelkével! :-(
csikknorisz
Hány gyerekük lehet, ha nem tűnik fel, hogy egyet elhagytak útközben? Mindenkire mutogatnak, csak a szülői felelősséget felejtik el.
csikknorisz
Neki nem kell észrevenni, ha kicsúzlizzák min. 20 méterről az üveget, vegye észre más. Azt se kell észrevenni, hogy hátrahagy egy ilyen kisgyereket. Nincs felelős? A szülők legalább annyira, mint aki az üveget összetörte.
csikknorisz
Kissé módosítok, miután láttam képeket az épületről. Összevetettem ezt: img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01538/balcony_death_1538027a.jpg
ezzel:
img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/06/28/284697.jpg
Ha jobban megnézitek, az a rész, ahonnan a kislány lezuhant, a nagy, derékszögű rombusz oldalnézetű épületrész alatt van. És az nem erkély, terasz, hanem egy üvegfalú körfolyosó. Tehát bárki kirúghatta, csúzlizni sem kellett. A többit viszont fenntartom.
Dr plágium
Érdekes más családnál pont a legkisebbre figyelnek fokozottan.
Kétéves gyereknek fogom a kezét, amíg lépcsőn megyünk! A szülők is hibáztak szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.