Így télvíz idején termesztett gombához még csak-csak, de erdei gombákhoz gyakorlatilag lehetetlen hozzájutni. A Gombaforum.hu cikksorozatával a különböző konyhában felhasználásra kerülő gombák tartósítási eljárásait, először a gyorsfagyasztást ismertetjük.

Forrás: gombaforum.hu
Feltöltő: vismaior
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sleo
Tudja valaki, hogy aszalni lehet-e a gombát? És ha igen vannak ennek apró titkos trükkjei?

Én évről-évre megszarítom és úgy teszem el a gombát. Főzés előtt kiáztatom. A fagyasztott termékeket nem szeretem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.