Liptai Claudia szerelme, B. Péter nem találta az összhangot a műsorvezetőnő lányával, Pankával. Budapest - ,,Ez a legnagyobb fájdalom az életben, mikor az ember szeret valakit, és nem tud vele élni. " Most már Liptai Claudia (38) is megtapasztalta Márai csodás regényének, Az igazinak szomorú igazságát... Kegyetlen, embert próbáló feladat különválni attól az embertől, akit szerelemmel szeretünk. Mégis vannak pillanatok az életben, amikor ennél az érzésnél is erősebb földi vagy égi parancsok erre késztetnek minket... A TV2 sztárja egy éve azt hitte, megtalálta az igazit. Péter (33) kollégája volt a csatornánál, ráadásul nős, akinek a felesége éppen második gyermeküket várta.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Szép érzelmekkel teli írás.
Szerintem viszont nem ez a baj, hanem az, hogy a mélyen tisztelt művésznőnek viszket a pichája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@QQCSI: talán nem félévente. Néha az ember nem tehet arról, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. Az idő az, ami megold dolgokat, vagy kinyitja a szemeket. Te még soha nem értékeltél fel valakit, aki nem érdemelte meg?
Moncsa
Nagyon sok nő neveli egyedül a gyermekét.De azért nem kell lemondaniuk a boldogságról és a szerelemről.A gyermek mindig a legfontosabb.Ne női aggyal gondolkodjunk hanem a gyermek agyával.Ha szeretet veszi körül a gyereket és megfelelően gondoskodnak róla,akkor egészséges és boldog lesz.Olyan nincs,hogy inkább szakítok a szeretett férfival,mert a gyermek-anya kapcsolat többet ér.Ha az anya boldog akkor a gyerek is az!Szerintem!
Feraj49
Mielőtt összeállt a férfival mindent tudott róla,és a férfi is viszont.
@darwin: nem kötelező celebnek lenni! Ő azért választotta a celebséget,hogy beszéljenek róla !És beszélnek is amint látod !
engem
@provi: Sötét van...Már nagyon akarod. Előveszed a csövet, megszívod, szívod, és furcsa lé jön ki, amit lenyelsz, ha nem vigyázol. Megvárod, míg elfolyik...Majd elmész.
Ugye milyen nehéz benzint lopni?
vukkocska
@libero: mindenkié. :) ha sajátjának érzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.