Egy kutatás szerint a 8-10 éves gyerekek csupán ébren töltött idejük 4 százalékát, napi legfeljebb 20 percet töltenek aktív mozgással az ajánlott 60 perc helyett. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Kutyafüle: Mungo Jerry nem a füledben szól,hanem az egész belsődben.A Shadows zenéje a 70-es években nagy reneszánszát élte,akkor már belopták a lemezeiket.Nem láttunk róla tv felvételt,itt még látványosabb a dobos zsenialitása.De a többi is mesteri.Ajánlottam a gitárszólók meghallgatását a fiamnak,nagyon tetszett neki a stílus.Neki ez újdonság,30 éves.
Kutyafüle
@darwin: Itt vagy? de jó! Itt valaki azt mondta, hogy ez a zene régies! Nem vitatkozom, mindenkinek más a zenéje. Nekem ez, mert szerintem zseniális és ÖRÖK!
darwin
@Kutyafüle: Vannak klasszikusok a könyvespolcon,ez ugyanaz zenében.Néha elfeledkezünk róluk,aztán újraolvassuk és teljesen más értelmet nyer az egész.Jó volt újra hallgatni.Eszembe jutott, /mert képes ám elfelejteni az ember /hogy erre is jó az internet és az előbb Hofit hallgattam.
Kutyafüle
@darwin: Tegnap délután a kommentelgetés után elkezdtem fütyülni a Shadowst. Itt volt nálam a nővérem unokája aki művészeti gimibe jár, és zenét tanul. Azonnal átvette a dallamot, és fütyült velem. Azt mondta, egyszerűen nem tudja abbahagyni, belement az agyába. Na látod? ettől olyan jó! mondtam én.
silber13
@Kutyafüle: Mellesleg a Shadows ihlette meg a Beatlest 1961-ben. Egyfajta Shadows paródiának szánták az egyetlen instrumentális számukat, a "Cry for a Shadow"
varrólány
@Kutyafüle: Jelentem én voltam aki régiesnek írta. :-( Lehet hogy van még Shadows lemezünk itthon is.
Szeretem a régebbi zenéket csak nem mindet.
www.youtube.com/watch?v=mQiDs9tKZv4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.