Visszatértek Magyarországra Nyirő József hamvai, de pontos hollétüket titkolják. Az 1953-ban, Madridban elhunyt író május végi, székelyudvarhelyi újratemetése kudarcba fulladt. Az urnát azóta Kövér László házelnök hivatala ôrzi.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Ha szűk körben végtisztességet adnak neki, akkor már hazai földben nyugodna. Ezzel a politikai tőkecsinálásos hisztériakeltéssel elvették egy ember végtisztességhez való jogát. Ez ellen léptek fel a románok, szerintem jogosan. Kövért pedig fel kell jelenteni hullagyalázásért ez miatt az itt az urna, hol az urna játékért.
Erről eszembe jutott a piroskázó sírfelirata: Itt nyugszom, vagy a jobb oldali, esetleg a bal oldali sírban.
Feraj49
@nemecsek: Köszi ,utána járok valamelyik könyvesboltban.
silber13
@Feraj49: A Libri kiadó forgalmaz Nyírő könyveket. www.libri.hu alatt eléred őket. Most is láttam egy eléggé terjedelmes listát. Az árak kissé húzósak, de hát te is tudod, egy jobb könyv vásárlása már nem is vásárlás, hanem egyenest beruházás. Mindenesetre sok sikert!
silber13
@Horizont: Nyírő hamvaiból államköltségen gyémántgyűrűket csináltatnak, majd a 2014-es választások leglojálisabb, leghűségesebb szavazói között kisorsolják.
sza
@silber13: Attól hogy jó könyveket irt, még lehetett antiszemita. Sokan azzal magyarázzák hogy akkor "kötelező? volt antiszemitának lenni. Én ezt nem hiszem , mert például Zilahy nyiltan szembe fordult a nácikkal.
sza
@Feraj49: Találtam neked hangoskönyvet. Magyar vagyok. Magyar hangoskönyvek: Az én népem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.