Borzasztó napokat él meg szakítása óta Liptai Claudia, főleg, miután azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, B. Péter  azonnal visszarohant elhagyott feleségéhez. Úgy  döntött, kislányával, Pankával külföldre utazik.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Brü-hü-hü-hü.
:(
A szívem megszakad.
Ez a nő egy unikum!
Annyi szerelmi csalódásába halt már bele kis híján,
hogy kész orvosi csoda, hogy még él!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
:)) micsoda szerelmek ! csak úgy szálldosnak a szélben , ide -oda :))
Feraj49
Nekünk csak álom az utazás. még Mo.-on is,mint sok családnak.Pedig nem is akarok mindent felejteni ! Ja nekem nem jár,még nős vagyok ! /remélem maradok is /
QQCSI
Brü-hü-hü-hü.
:(
A szívem megszakad.
Ez a nő egy unikum!
Annyi szerelmi csalódásába halt már bele kis híján,
hogy kész orvosi csoda, hogy még él!
QQCSI
@varrólány: ...hát,...anyagilag biztosan nem jött ki rosszul ezekből a bulikból.

A bulvár média elég jól fizet, azt hiszem.
Mindenesetre egy kis álomutazást én is elviselnék,
de a gyomrom nem venné be a módszert.
qxy
Vagyis nem egy pénz éhes k... , csak egy kicsit kíváncs. Mondhatnám, " érdeklődő tipus. az meg nem bűn.
perta
Ez is csak addig tart amíg újra nem kezd el viszketni a lába között.Aztán újra lecsap egy lehetőleg házas, gyermekes férfira.
Szuzy
Minden dolog két emberen múlik...nem védem Klaut...de honnan tudja bárki is ki volt a kezdeményező-------A pasik újjat szeretnek kipróbálni állandó jelleggel--------Celeb a trendi---hát ez kapóra jöhetet ennek az úri embernek-------kicsit fürödni szeretett volna a hírnévbe...majd kielégitette vágyait...és tovább állt---azaz vissza-ment a családjához---amit üdvözlök-----de arra már nem gondolt--hogy két családot tett tönkre egy szempillantás alatt... Akik itt kritizálnak ---előbb gondolkodjanak... ma én holnap te... mindannyian halandóak vagyunk ..és tévedni emberi dolog...Gondolkozzzzzzzzz--és utánna kritizálj--------
nemecsek
@Szuzy: gondolkodunk, azért nézünk csak hogy milyen pátosszal beszél a gyermekéről,
mintha csak ő hozna érte áldozatot!Az a kislány már legalább három apukát ismer!
Menjen jó messze nyaralni ahol nem ismerik!
perta
@Szuzy: A férfiembert könnyű elcsábítani, " a [email protected]áll az ész megáll.
Egyébként nem hiszem, hogy a hírnév kellett a pasinak.
Feraj49
@Szuzy: Kedves !Valóban tévedni emberi dolog !De ennyiszer ?Családok mennek tönkre mellette,öngyilkos lesz szerelme / ?/ ez egy kicsit több mint tévedés.Lehet,hogy "-ma én,holnap te" nem mindenkinél igaz.Én pl.több mint 30 éve élek a feleségemmel,és nálunk nincs /hála magunknak/ megcsalás.Ha nem szereti a nejét váljon el,és vegye el az új szerelmét. /nem pedig terhesen otthagyja /Mégsem volt akkora a szerelem? Utána megy a média duma !Ezek játékok,amit nekünk találtak ki,legyen miért írogatnunk ! C.meg szereti,hogy beszéljenek róla. Nem ítélkezünk,hanem elmondjuk véleményünket, majd egy következő témára kattintunk.Remélem nem baj ?
libero
Gyűjtse a kilométer igazolásokat!

Ha minden kipróbált "igazit" utazással fog elfelejteni, bekerülhet a Guinness rekordok könyvébe, mint a világon a legtöbbet utazó nő...
Szuzy
Mind-hármótoknak igaza van-csupán vázoltam a tényeket----mindkét helyen a gyerekeket sajnálom----bár a szülök nem osszák véleményüket--csak a saját "fejük" után mennek...talán vagy csak reménykedem---most már benől Klau feje-lágya is a kis Panka érdekében-----Kicsit el-kellene filóznia az élet értelméről--és az eszét kellene előnybe részesíteni---nem a szexualítást------én 45-éve élek a párommal---jóban---rosszban -------így is lehet -de nem vagyunk egyformák-------Ő még mindig az igazit keresi--csupán megtartani nem tudja
vukkocska
Szép utat, Claudia. Azért a hapsik tudnak olyan helyzetet teremteni, hogy a nőnek nincs más lehetősége - ha méltóságát meg akarja őrizni - kirúgni a pacákot. Lehet, hogy erre játszott rá, hogy visszamehessen a családhoz. Csak azt nem tudom, a feleségnek mivel tömhette tele a fejét, hogy visszafogadta. :)
kissnagy
@Szuzy: Ezt mint férfi...A himsovinizmusra van szó, de most-tudatlanul- kiakadtam!!!Milyen szót használjak?
Nem gondoltam volna, hogy valaha is szexizmus miatt hápogjak! HÁP! HÁP! HÁP!
Én pl. 27 éve (16 éves korom óta) a jóra , és nem az újra vágyom-egyetlen nő mellett!!! Nem igaz, hogy a "A pasik újjat szeretnek kipróbálni állandó jelleggel",és az sem igaz, hogy ez azért van, mert "ma én holnap te... mindannyian halandóak vagyunk .."!
Ne igazold Magad! És ne L.K.-t, aki még ebből is pénzt csinál! Még szerencse, hogy tőlem nem gazdagszik, mert egy olyan szemetet nem veszek meg, amiben szerepel! Egyébként elég sok ilyen L.K. van!!!
Jó utat L.k-nak , remélem hazafelé jóideig keresgélnie kell majd a koordinátákat...
Kutyafüle
Én már letettem róla, hogy Claudiával foglalkozzam, tele van vele a sajtó, meg az én bugyrom is.
De! Emlékszem arra a hírre amikor még a Daróczy Dáviddal kavart, mert szerintem csak kavart, az nem volt szerelem, hírül adták, hogy a Claudiát átvitte Bécsbe vacsorázni.:)
Nem irígylem a vacsorát, de azért ez túlnagy igény, inkább visszatetsző, mint sikkes.
Szóval ekkora igények mellett mivel lehet ezt a nőt kielégíteni? Szerelemmel, avagy pénzzel?:))
Szuzy
Hátha ez így igaz akkor sokat nem tudok hozzászólni--de valami nem stim-körülötte
Crazy Globe
Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna.
libero
Claudia szereti a változatosságot. Emlékezetem szerint nemrég hasonló esetben egy barátnőjével ment álmodni.
ila51
@Crazy Globe: :)) jó nagy körítést adtál neki ...
darwin
Szerintem ezeknek a híreknek a fele sem igaz.Olyan sok folyóirat van,újság meg kevés.Valamiről írni kell,nagy a hírigény.
@Crazy Globe: Szakállas,de jó vicc !!! :):)
varrólány
@ila51: A végére maradt a csattanó! :-))
varrólány
@darwin: Írjanak mondjuk régi színészekről akik még élnek , de szeretnénk tudni róluk..
Ne csak akkor amikor épp meghalnak.
A napi Claudiával már a tele van tökéletességem is.
darwin
@varrólány: Évekig naponta megvettem a Blikket.Amikor több mint húsz napon át Daróczi és felmenői,barátkozós barátnője,társas barátja volt a címlapon,akkor megfogadtam,hogy soha többé bulvár.Akkor még nem gondoltam,hogy ilyen nagy számítógép huszár leszek,és akkor is a képembe nyomják őket,ha nem akarom.De már nagyon gyorsan tudok kattintani. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.