Dániel Péter ügyvéd, akit egyebek között a Horthy szobor megrongálása kapcsán ismert meg a közvélemény, a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság épületében támadták meg, ahova a Wittner Mária által indított per tárgyalására érkezett. A tárgyalóig azonban nem jutott el, mert a folyosón állba vágta őt a gój motorosok főnöke, Mészáros István – írta meg elsőként az atv.hu.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
Nem kell azon csodálkozni, hogy ha valaki célkeresztet rajzol a homlokára, abba valaki előbb - utóbb beletalál. S ha valaki ringbe száll, ott fel kell készülni a pofonokra.
Nevezett ügyvéd minden cselekedetével csak szélesíti, mélyíti azt az árkot, ami a két tábor között van. Rájátszik a származására (sajnos), mint nagyon sok társa. Sokkal inkább hallana tőle az ember sikeres perekről, mondjuk a magyarság érdekében.
Persze a pofon nem old meg semmit, de szerintem nem ez volt az utolsó.
Ha pedig védelmet kér, rajta. Tudnék neki ajánlani egy nyugodt kis 3x3-as szobácskát, erős vasalással. Csakhogy nehogy valaki be tudjon menni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.