Az alaszkai Talkeetna kisvárosának immáron 15 éve egy macska, név szerint Stubbs a polgármestere. Stubbs mára az egyik leghosszabb ideig szolgáló polgármester Amerikában, írja a brit Metro újság. A helyiek úgy gondolták 15 évvel ezelőtt, hogy a polgármesterségért induló jelöltek nem felelnek meg az elvárásoknak, így a macska születése után azért kampányoltak, hogy a kandúr nyerje el a megtisztelő pozíciót. Stubbs egy igazi celeb Talkeetnaban, 1000 ismerőse van a Facebookon, ami több mint a város 900 fős lakossága, és a világ minden tájáról kap rajongói leveleket. A turizmust is fellendítette a településen. Gazdája boltjában naponta 30-40 ember is megfordul csak azért, hogy a macskát láthassa.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Tarlóst meg lecserélhetnénk egy pulira !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Vissza kerültek az ókorba...akkor a ló szenátor volt.
Fater59
@DR Eric CARTMEN: ...csak nem akarod ennyire lealacsonyítani ,ezt a gyönyörű kutyát ?Jó lesz oda , egy sétatéri keverék is!
darwin
A mi polgármesterünktől csak jobb lehet. Bármelyik négylábú.
Feraj49
@Csizmás Kond: Akkor most örülsz,,hogy begy "rokon" végre jó állásba került.vagy bánkódsz,hogy nem Te vagy?
/nem sértegetni akarlak,csak tréfa/
Csizmás Kond
@Feraj49: Nem is tudom...emberként sértő, macskakény irigyelendő...:)
kkalman
De legalább nem beszél, pardon, nyávog hülyeségeket, és hazudni is nagyságrendekkel kevesebbet hazudik, mint kétlábú kollégái.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.