NYÁREGYHÁZA – Több millió forintot érő versenylovakat ítéltek szörnyű éhhalálra tulajdonosaik! A jószágok zörgő csontú gebékké váltak, többet már meg sem tudtak menteni az iszonyú végtől.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bilux
nem kell az államot belevoni csak a gazdák között kell egy papir és tanuk senkinek semmi köze hozá hogy mért válik meg valaki a jószágjátó.aki segiteni akar az úgy is gondoskodik rólla a továbiakban
nehogymá
ja papir kell a szállitáshoz marha levél miegyéb .amugy meg kishazánkba nincs hagyománya az adakozásnak ebben az értelemben.baba hordozot ami auto ulésnek is használhato ruhákat egyebeket a védono nem fogadott el mert nem tud vele mit kezdeni.vagy nem akar.a lovakhoz viszatérve az állatvédok se tudnák hova tenni meg etetni nagyon sokba van még egy kecske is Pintér ur.az árok part télen sehol se virágzik
Kutyafüle
Visszatérve a tehénhez, van egy naív élképzelésem, esetleg nem lehetne levágni, és kimérni?
A munkahelyemen egyszer összeírták, hogy ki kérne marhahúst, mert vágás lesz valahol.
Pillanatok alatt 30 kg felírattunk...
sza
Borzalom. Már régen fel kellett volna állítani egy olyan hatóságot amely az állattartókat ellenőrzi. Aki állatot kínoz az megtenné egy embertársával is. Az állatok olyanok mint a gyerekek. Csak szeretni lehet őket és ugyanolyan kiszolgáltatottak a gazdáiknak mint a gyerekek a szüleiknek, vagy a környezetüknek.
nehogymá
@QQríkú: átokházárol Mora Ferencnél olvastam .de ott megunt férjeket tettek hidegre
QQríkú
@nehogymá: Van más író is aki az itteni emberekről egészen jó könyvet írt, Horváth Dezső, aki amúgy tanár ember és újságíró is. A technika fejlődött de a fejekben még maradt a sötétség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.