Lancaster - Élethosszig tartó börtönbüntetés elé néz egy 34 éves amerikai tanárnő, aki évekig szexuális viszonyt folytatott két tizenéves diákjával.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Csak az életre készítette fel őket ,és ez a hála ? Bezzeg az Én iskolámba csak körmöst adtak a tanárnők !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@gyevi_biro: Nyaklevest én is kaptam otthon eleget, ha ez megvigasztal, a tanárral szemben pedig nekem sem lehetett soha igazam. Ha gond volt az iskolában, mindig én voltam a hibás, nem a tanár; a szüleim így álltak hozzá. Ezt nem kell nekem elmagyaráznod, annál is kevésbé, mert amikor én kezdtem az iskolát, még bőven voltak (sőt, szinte csak olyanok voltak) tanáraim, akik az ötvenes évek vége felé, hatvanas évek elején kezdték a pályát, amikor veled az ominózus eset történt, tehát pontosan ebben a régi vágású rendszerben "praktizálva" szerezték meg a tanári gyakorlatot. Ittuk is a levét mi diákok rendesen, nálunk még nem volt zajongás meg fakultatív foglalkozás az órákon, mint manapság.
Mindazonáltal én egy szóval sem mondtam, hogy otthon szólnod kellett volna a dologról, vagy pláne az igazgatónál vádaskodni a tanárnő ellen. Egyszerűen csak erélyesen rászólsz, mikor nyomul, vagy ha abból nem ért, akkor eltolod magadtól (14 évesen azért a legtöbb fiú már erősebb, mint egy átlagos termetű nő). Ha ez is kevésnek bizonyulna, végső esetben megfenyegeted, hogy ha ki meri nyitni a száját, másnapra az egész iskola fiúközössége tudni fogja, hogy őhozzá kell jönni szopásgyakorlatra, mert egy ordas nagy k...a. Ha utána is vádaskodni akar, lelke rajta. Különben is, neki kell bizonyítania, hogy igazak a vádjai, nem neked az ártatlanságodat. Egyszóval bármilyen más megoldás jobb, mint hagyni, hogy olyasmit csináljon, amit te nem akarsz, beletiporjon az ártatlanságodba, és egy életre szólóan megnyomorítsa a pszichoszexuális fejlődésedet.
gyevi_biro
@Zsoel: Voltam úgy 40 kiló?
Ma sem vagyok mázsás alkat, tehát reménytelen lett volna...
Nagyon más volt akkor a világ, amit aki akkor nem élt az nem érthet meg.
Ez olyan lenne mintha a szülésről akarnék értekezni.
Zsoel
@gyevi_biro: Ja, hát úgy már nehezebb... Végül is most már mindegy, de én biztos, hogy a fentiek szerint jártam volna el a helyedben. (Kivéve, hogyha ellenállhatatlanul bomba a tanárnő!) Sajnos nekem csupa rusnya énektanárnőim voltak - főleg a gimis volt egy debella bányarém, pedig akkoriban bőven vevő lettem volna ilyesmire -, ráadásul pont 14 éves koromban meg pláne férfi énektanára volt az osztálynak... :)
gyevi_biro
@Zsoel: Mai ésszel visszagondolva igen kívánatos nő lenne.
Persze egy éppen serdült legénynek túl nagy falat lett volna.
Talán emiatt nem szeretem a szőke bögyös nőket?
És még pár apróság ami magánügy...
Zsoel
@gyevi_biro: Gondolkodtál azon, hogy miért pont veled kezdett ki?
gyevi_biro
@Zsoel: Nem!
Én azt tanultam a szüleimtől, hogy amint tudsz segélni azt tedd meg amin nem azt meg felejtsd el.
Néha nehéz de megpróbáltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.