Az olimpián 12 602 sportoló vesz részt, közülük húsz vállalja nyíltan, hogy a saját neméhez vonzódik. Valószínűleg többen is vannak, de még mindig sokan ódzkodnak attól, hogy másságukról beszéljenek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@varrólány: kezdtem leszokni a látványos sportműsorokról...az istennek sem értem amikor egy futó két századmásodpercel győz...
zoltangabor
Buzifelvonulás akkor legyen nekik Buziolimpia is.Megjár nekik.Vigyék.
varrólány
@Csizmás Kond: Végül is ki tudja hol van teljesítő képesség határa!
Nem minden sportot kedvelek én sem.
Zsoel
@csikknorisz: Ők megkülönböztethetik magukat, de te nem különböztetheted meg őket, ez a különbség köztetek. Ez olyan, mint az amerikai feketék esete: ők teljesen nyíltan niggernek nevezik saját magukat meg egymást, de te csak afro-amerikaiaknak hívhatod őket, mert ha leniggerezed, akkor te vagy az utolsó, büdös rasszista, és még bíróság elé is állítanak közösség elleni izgatás vádjával.
Zsoel
Amúgy szerintem rohadtul nem arról kéne szólnia az olimpiának, hogy showműsor jelleggel bevallják a résztvevők, ki homi és ki nem... Egy sportoló sportoljon! Azzal tűnjön ki, hogy aranyérmet szerez, ne azzal, hogy nyíltan homokos.
másvirág
@Zsoel: Lehettséges nem lesz 20 aranyérem ! De vigasztaljon minden sportrajongót,
hogy lesz helyete 20 "aranyeres" homokos . :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.