Sokan mondják, hogy nem szabad fiatalabb nőkkel kezdeni, mert csak a baj van velük. Hát, én most a saját bőrömön tapasztalhatom, milyen is ez. Szeretem a feleségemet, és a csillagokat is lehoznám neki az égről. De amit most kér, az egyszerre felháborít és kétségbe ejt.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Beszélnek azok mindenféléről. Többnyire zöldségeket, ugyanis már az enyhén ittas ember is meg van győződve arról, hogy ő a legokosabb, legbölcsebb, legszórakoztatóbb eleme a társaságnak, és mindent elkövet annak érdekében, hogy magához ragadja és magánál is tartsa a szót. Ez olyankor vicces, ha két hasonszőrű vagdos egymás szavába. :) Amúgy bizonyára olyan is van, hogy igaz dolgokat hoznak szóba, de mint a szavaimból is kitűnhetett számodra, nem nagyon törekszem sem a kocsmába, sem az ottani illusztris társaság tagjai közé. :))
Dulcinea
@Zsoel: Ha nem ilyen lennél, mint amilyen, akkor én most csalódott lennék!
Zsoel
@Dulcinea: De szerencsére ilyen vagyok. :)
Kutyafüle
Nem olvastam végig ezt a történetet.
Címeres ökör vagy hapsikám. Szóval a jó életszínvonalat te biztosítod a nejednek, meg a gyereknek, de gyereket szülni egy másik férfitől akar. Tudod mit? Válassz magadnak egy agancsot a fejedre:))
ideals2012
Ha a hülyeség fájna, ez a pasi magán kívül ordítana egyfolytában...- arra még nem jött rá, a kapcsolat elején sem, hogy a neje az életszínvonalába szeretett bele, nem pedig őbelé.. - Ami a nő áskálódásait illeti az ex-férje új barátnője körül, az felér egy előre megfontolt emberöléssel (ugyan miért is vetélt el szegény teremtés??), és különben is, ha azt mondom,hogy nem egy jellem, hát nem sokat mondtam. Ha férfi lennék egy ilyen banyadék mesés gonosz tündér akkor se kéne, ha utolsó lenne a világon..
Mit esznek a pasik az ilyen nőkön?? Hány becsületes tisztességes nőnek biztosíthatnának nyugodt, rendes otthont, "életszínvonalat", akik még meg is becsülnék érte... Persze, zsák a foltját megtalálja.. Kiváncsi lennék a folytatásra.. LOL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.