Lehet, hogy nem egyedi a problémám, azért írom le, hátha másoknak is van már ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Találkoztam egy férfival, aki nagyon tetszik, és én is tetszem neki, sőt, szerintem akár tényleg egy életre szóló kapcsolat lehetne belőle, de van egy gond. Mégpedig a kutyám. A kutyám 6 éves, egy menhelyről hoztam ki, és imádom. Minden magányos percemben mellettem volt, miatta nem fordultam be, amikor úgy éreztem, hogy senkinek nem kellek, miatta fel kellett kelnem, ki kellett mennem az emberek közé, így időm sem volt depressziósnak lenni. Tény, hogy ronda kis korcs, de én nem is ilyennek látom, csak a nagy, barna szeme van előttem mindig, meg az a határtalan lelkesedése, amikor munkából hazajövök. Na, mindegy, szóval találkoztam ezzel a férfival, és nagyon jó lenne, ha együtt maradnánk, de azt veszem észre, hogy féltékeny a kutyámra.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Valami hibádzik a pasiban ha a kutyára féltékeny...
yazo64
Nem értem miért gondolják sokan azt ha egy nőnek kutyája van, azt üzekedés céljából tartja...
Kutyafüle
@yazo64: Igazából nekem sem tetszenek az ölebek, meg a felhajtás, túlzott kényeztetés amit a kutyával csinálnak. A kutya legyen a társam, a ház őrzője, de nem a gyerekem:))
12 éves a Dani, eddig be sem jöhetett a lakásba. Csak az idéntől, mert öregszik szegénykém, és azt hiszem nagyon megsajnáltam, mert már fájnak a lábai. Meg most nagyon meleg volt, így beengedtem hűsölni.
Szerintem a kutya szeretetben is mértéket kell tartani, nem kell a kutyát állandóan ajnározni.
rézfánfütyülős
Mi van akkor ha az eb megszokta, hogy gazdasszonyától a finomságokat a két lába közül kapja, nyalogatás útján?
Ez annyira régi sztori, hogy csak no, azaz mióta vannak impotens férfiak.
nahát
le kell lépni, első jele annak, hogy nem a nő viszonozza a ugyanolyan mértékben az érzelmeket. A következő lépése a nőnek az lesz hogy a kutyával "beszéli" meg a pasis problémáit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.