Lehet, hogy nem egyedi a problémám, azért írom le, hátha másoknak is van már ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Találkoztam egy férfival, aki nagyon tetszik, és én is tetszem neki, sőt, szerintem akár tényleg egy életre szóló kapcsolat lehetne belőle, de van egy gond. Mégpedig a kutyám. A kutyám 6 éves, egy menhelyről hoztam ki, és imádom. Minden magányos percemben mellettem volt, miatta nem fordultam be, amikor úgy éreztem, hogy senkinek nem kellek, miatta fel kellett kelnem, ki kellett mennem az emberek közé, így időm sem volt depressziósnak lenni. Tény, hogy ronda kis korcs, de én nem is ilyennek látom, csak a nagy, barna szeme van előttem mindig, meg az a határtalan lelkesedése, amikor munkából hazajövök. Na, mindegy, szóval találkoztam ezzel a férfival, és nagyon jó lenne, ha együtt maradnánk, de azt veszem észre, hogy féltékeny a kutyámra.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Ez a pasi tuti beteg! Küld el a lélekdokihoz, aztán meg az agyturkászhoz!:))
varrólány
A nők néha túlzásba esnek a kis állatok tutujgatását illetően.
libabor
@varrólány: Igaz, tényleg vannak fura kapcsolatok, amikor egy nő, ha nincs gyereke minden szeretetét, babusgatását egy állatkának adja. Láttom gyakran, különösen csivavák esetében, hogy a csajok puszilgatják a kutyát, hagyják, hogy a kutya megnyalja a szájukat, lehet, hogy a pasinak ez sok.
varrólány
@libabor: A nők meg az autóra is szoktak féltékenyek lenni.:-)
Dr plágium
AZt mondja a pasija viszolyog a kutyától. Nos akkor előbb - utóbb választás elé fogja állítani, és ha sor kerül rá, remélem a kutyánál marad. Mert azt mindenkinek meg kell érteni, egyetlen állatot sem szabad lapátra tenni, csak azért mert jött egy új társ az életünkbe. Mikor megismerkedtek már meg volt az eb, tehát a pasi tudta mivel kell szembe néznie. Egyébként az hogy imádja a kutyáját valaki nem jelenti azt, hogy perverz is. .
töky
És tényleg, de őszintén ! Volt már szexuális kapcsolatod a kutyussal?
varrólány
@Dr plágium: Rendben van szeresse a kutyát de ne akkor amikor a férfi is ott van. Nekem sem esne jól ha beszélgetéskor állandóan a kutyájáról beszélne a férfi.A nő beszélje meg a kutyás dolgait a barátnőivel.
Lakásban meg nem is tűrnék meg szőrös állatot, bármilyen tiszta is
Dr plágium
@varrólány: Ízlések és pofonok...Ha a férfit érdekli a nő, akkor elfogadja a zt is, hogy beszél a kutyájáról!
varrólány
@Dr plágium: Igazad van, de nem tudhatjuk mennyit beszél a nő a kutyáról , tudod a nők néha túlzásba esnek.:-)
soljanka
A pasit kell kirúgni! Ő mégsem menhelyre kerül.
varrólány
@soljanka: A nő meg élheti a boldog kutyás szinglik életét!
Mami48
Ismerek olyat, aki teljesen úgy viselkedik, mintha a kuytája a gyerke lenne. Értem én ezt a folgot, meg szeretem is az állatokat, de amikor reggeltől-estig csak az állatkáját babusgatja, az fura. Persze van egészséges kutya-gazda kapcsolat is, és ha csak azért akarja a pasi, hogy megváljon a nő a kutyától, mert ő nem kedveli a kutyákat, akkor had menjen, (mármint a pasi) ha viszont a nő és az eb közötti kapcsolat túlmegy a normális állatszereteten, akkor a csajnak is érdemes lenne elgondolkodni, hogy lesz-e férfi, aki ezt elviseli?
soljanka
@varrólány: mi abban a rossz? Annyi pasi van a világon. Még olyan is, aki elviseli a kutyákat.
varrólány
@soljanka: Annyi pasi ,ez igaz meg sok szereti is a kutyákat, csak nem biztos hogy ezt a nőt is szeretni fogja.
soljanka
@varrólány: biztos akad azért olyan konstelláció is.
honeykiss
Valami hibádzik a pasiban ha a kutyára féltékeny...
yazo64
Nem értem miért gondolják sokan azt ha egy nőnek kutyája van, azt üzekedés céljából tartja...
Kutyafüle
@yazo64: Igazából nekem sem tetszenek az ölebek, meg a felhajtás, túlzott kényeztetés amit a kutyával csinálnak. A kutya legyen a társam, a ház őrzője, de nem a gyerekem:))
12 éves a Dani, eddig be sem jöhetett a lakásba. Csak az idéntől, mert öregszik szegénykém, és azt hiszem nagyon megsajnáltam, mert már fájnak a lábai. Meg most nagyon meleg volt, így beengedtem hűsölni.
Szerintem a kutya szeretetben is mértéket kell tartani, nem kell a kutyát állandóan ajnározni.
rézfánfütyülős
Mi van akkor ha az eb megszokta, hogy gazdasszonyától a finomságokat a két lába közül kapja, nyalogatás útján?
Ez annyira régi sztori, hogy csak no, azaz mióta vannak impotens férfiak.
nahát
le kell lépni, első jele annak, hogy nem a nő viszonozza a ugyanolyan mértékben az érzelmeket. A következő lépése a nőnek az lesz hogy a kutyával "beszéli" meg a pasis problémáit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.