A bioélelmiszerek fogyasztásától nem lesz egészségesebb az ember, az viszont tagadhatatlan, hogy kisebb lesz a szervezet vegyszerterhelése – erre a következtetésre jutottak a Stanford Egyetem kutatói. Nem a levegőbe beszélnek, hiszen számos, ezzel a kérdéssel foglalkozó tanulmányt néztek át minden részletre kiterjedően.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Levendula: Akkor mégiscsak jobb...az eladónak legalábbis.
kukac50
Más íze van a tápos disznónak és a nem táposnak.
Egészségesebb az ami nem volt permetezve,vagy csak csalánlével.
Ez azért van mert mindenki a kistermelőtől szeret vásárolni,igaz nem olyan mutatós az árújuk de egészségesebb sokkal. Érlelővel permetezett paprikának más a színe mint ami nem volt permetezve.Amikor főzünk akkor a pörköltön is érezni lehet,hogy ez permetezett csöves paprikából készült.
marlin
Jó, jó, rendben van, hogy nem jobb!!
De drágább!! :))
Levendula
@kukac50: Persze, hogy jobb a bio hús, bio zöldség-gyümölcs. És honnan tudni, hogy valóban az? Csak az árából lehet következtetni...
Piacon voltunk pár évvel ezelőtt, krumplit szerettünk volna vásárolni. Volt is egy néninél szép krumpli, de sokalltuk az árát. Megpróbáltunk alkudni, erre azt felelte: "Aranyoskáim, tudnák maguk, hogy mennyibe kerül az a sok permetező anyag, amit használni kell, amíg ki nem szedjük a krumplit?"
kukac50
@Levendula: Akkor az már nem is bio,ezért tartok Én disznót tyúkot,igaz kicsi a kertem de a rózsára fút az uborka,hagyma mellett a sárgarépa Paprika között a zöldség és nem permetezek csak locsolók egy héten egyszer hosszú ideig áztatva 5 tőke szőlőm van de azt is csak locsoltam nem permeteztem kb 1 kg= 1 db fürtöt küldtem most este az unokámnak.
gergely
Ha kevesebb a vegyszer benne ,akkor az már jobb,nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.