Sima vereséget szenvedett a döntetlenre ácsingózó magyar labdarúgó-válogatott második vb-selejtezőjén Hollandia ellen. A gyenge formában lévő hollandok fölénye nyomasztó volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Nem baj, már hozzászoktunk. Dzsudzsák meg majd bánkódik egy keveset, beül a Bentleybe, és elégedetten konstatálja hogy ugyan nem csinált semmit, de rúgott egy gólt 11 - esből. Ez is valami...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@coyote3: Pedig nem vagyok rá irigy egy cseppet sem, ahogy senkire nem voltam soha. Mondjuk nekem 4 évi keresetem bánná a Bentleyt, de egyébként sem egy üzleti típusú autó. Jó nekem a Lexus, azért csak 2 évet kell dolgoznom.
coyote3
@entero: Köszi, hogy válaszoltál. Megint megnevettettél. Imádom a hozzászólásaidat. :))))
entero
@coyote3: Örülök neki, de mi volt ezen a nevetséges? Ja, hogy nem hiszel nekem. Akkor ha felénk járnál majd térj be hozzánk, az egyik propelleres fannal már találkoztam. Csak rajtad múlik.
coyote3
@entero: Köszi a meghívást, de kihagynálak.
entero
@coyote3: Ahogy gondolod. Akkor maradnak az írásaim...:-))
paszulyka
A magyar politikusok zöme olyan mint a focistáink, csak rohangálnak a labda után de a gólt más lövi be helyettük! Vagy nem jól látom?-:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.