Honduras, Mexikó és Hawaii után Magyarországra is ellátogat majd Alex és Lisa, hogy kimondják a boldogító igent. A párocska nagy kalandja közös blogjuk szerint 2000-ben kezdődött. Lisa akkor találkozott először Alex-szel és ahogy írja, azonnal tudta, hogy mostantól más lesz az élete. Bár úgy passzoltak egymáshoz, mint a borsó, meg a héja, a fiatalok először csak barátok voltak, ezután jöttek össze, hogy ezt követően 5 évre szétváljanak az útjaik. 5 év, néhány borzasztó és vad kapcsolat után, Alex és Lisa újra egymásba botlott és ekkor már nem hibáztak: tudták, hogy egymásnak vannak teremtve, ezért azon túl, hogy összeköltöztek, tervezni kezdtek. Méghozzá egy – szó szerint – világra szóló kalandot, amiről 2000 óta álmodoznak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mindenkinek van valami dilije, de ezek egyenesen őrültek!:))
Kutyafüle
Igaz a mondás, a szerelem minden akadályt legyőz! A szerelmesek kötöttek már házasságot búvárként, a levegőben ejtőernyős felszerelésben, ez sem rosszabb megoldás.:))
Ha a szerelmük így kiállta a próbát, legyenek nagyon boldogok egymással:))
dodo571031
Énis bárhová elmennék házasodni akár minden hónapban csak nincs rá megfelelö anyagi fedezet.
Kutyafüle
Ez sem rosszabb, mint a Szovjetúnió nemtom hol városában minden pár a Lenin elvtárs 3méteres bronz szobrával való fényképezkedés:))
Valahogy nem kívánnám Lenint az esküvői képemre:))
kukac50
Egy milliárdossal Én is elmennék bárhol esküdözni.Már ha tetszene Ő is nem csak a pénze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.