Katalin, hogy megóvja házasságát, és maga mellett tudja párját, bombával fenyegetőzött telefonon férje munkahelyén, a Mercedes-gyárban. Egy év fogházat kapott, felfüggesztve.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Proli
@Dr plágium: Nem vagyok jogász (Hála Istennek:) csak a ténykedésüket látom.
A kisemberről a bugyit is lehúzzák Győzikének meg a szaros valagát nyalják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Horizont: ok, hogy a féltékenység bizonyos fok felett betegség, de a bombariadó meg primitív, és az ellen nincs orvosság...
ha ezek után lelép a pasi- amire nagy az esélye-, akkor mit fog csinálni?
soljanka
@Horizont: persze én is úgy látom, hogy a kétségbeesés vezérelte, de minden felnőtt ember felelős önmagáért, és ha baj van segítségért kell fordulnia, keresgélni a lehetőségeket a kiút megtaláláshoz önmagunkban vagy mással.
Én nem vagyok érzéketlen, de soha nem tudtam megérteni a nők ilyen mértékű függőségét. (Pedig van módom elég közelről is vizsgálni ilyent)
Kutyafüle
A nő azért találta ki a bombariadót, mert akkor nem dolgozik a gyár, és a férje hazamehet hozzá" Hát ez elég bugyuta és szánalmas indok. A következményei pedig nagyon komolyak. Az anyagiak is, de van rá esélye, hogy a gyámhatóság is látogatást tesz.
Még talán az asszony pszichés gyógykezelését is elrendelhetik.
Egyenlőre felfüggsztettet kapott, de ha abból tényleges fogház lesz, mi lesz a gyerekekkel?
Január
Azért ilyesmivel nem szabad "szórakozni" senkinek. Annyi hamis bombariadó volt már az országban, hogy egyszer a hatóságok tényleg benyújtják a számlát, már csak azért is, hogy példát statuáljanak. Arról nem is beszélve, hogy a Mercedes gyár is követelheti a leállása idejére a kártérítést.
Vajon mindezek tudatában mégegyszer megpróbálná?
Legjobb lenne, ha elrendelnék a gyógykezelését a hölgynek, még fiatal, és a gyermekeit is fel kell nevelnie.
ideals2012
Szegény nőci! Egy pasi miatt??? - hát itt a dolgok gyökere...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.