Csupán négyezren váltottak jegyet az Illés- emlékkoncertre, aminek programja a legendás zenész szerzeményeiből épült fel. A rajongók azt hitték, az együttesről szól az este, de Bródyék távol, a széksorok pedig üresen maradtak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sanya0928
Én és a feleségem is ott voltunk a koncerten,és elmondhatom hogy színvonalas feledhetetlen műsorban lehetett részünk!A legendás előadok Varga Miklós Malek Andrea,és soroolhatnám tovább garanciák a felejthetetlen műsorért.A koncert végén is tapsvihar fogadta az előadokat illetve a produkciókat.Nagyon sajnálom hogy vannak olyan emberek akik probálnak bemocskolni egy nagyszabású„emlék koncertet˝Én és a feleségem és még rengetegen nagyon jol éreztük magunkat.Köszönjük hogy ott lehettünk!
honeykiss
@sanya0928: ne sajnáld,ezektől a cikk íróktól többet nem lehet várni csak a mocskolódást...Én még az első Illés zenekarhoz jártam a XI.ker.-be a Bercsényibe, nekem örökké megmarad a koncert remek volt és az a lényeg,hogy te hogyan érezted magad a többi meg le van sz...va.:)
kedwes
@sanya0928: Gondolod, az "író" ott volt?
sanya0928
Zabhegyező!„Emlékkoncert˝ volt Sajnos Lajos bácsi nem lehetett ott,de fentről nézte és biztos vagyok benne hogy mélyen meg volt hatva akárcsak a közönség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.