A férjem a szüleit 11 éves korában elvesztette. Jó módban éltek, de haláluk után a rokonok nevelték fel a nővérével együtt. Mondanom sem kell, hogy a szülői vagyon szépen elsoványodott, hiszen a nagybácsiék is jól éltek belőle. A rokonság ellenezte a házasságkötési szándékunkat, mi mégis összeházasodtunk. Szeretjük egymást, két szép gyermekünk is született. Egy problémám van, hogy az italt is szereti olyan 2-3 éve. Mindegy, hogy milyen, csak ital legyen. Nem is kell neki sokat inni, nagyon hamar megárt és aztán azt sem tudja, hogy hol van. (Munkaidőben sosem iszik)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Miért iszol édes fiam?----Mert bánatos vagyok!

És miért vagy bánatos?-------Mert mindíg iszom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
Az alkohol nagy úr! láttam már miatta tönkrement házasságot. Csak az inkább a kérdés, hogy vajon ok, vagy okozat a piálás?
Fater59
Az ital nagy úr !
Tönkre teszi , befolyásolja egész életet . Az irántad érzett szeretet hamarosan elszáll, és marad az alkohol imádata. Lesz egy pont miután nem lesz megállás ,és az alkohol irányítja további életét .
batukán
Akkor új szexuális szokásokat kell bevezetni...be kell locspocsolni a mókuskát esetleg tele tölteni, aztán apát kényszeríteni a cuppogásra...hagy szívjon az alkesz! :-)))))
DogAdventures
@Dulcinea: A víz erős ital,fenntartja azokat a nagy hajókat.
kukac50
Az alkohol öl butít és a nyomorba dönt.
batukán
@kukac50: ...és elvezet egy más világba, aztán a másvilágba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.