Nagyon sok idős pár már csak megszokásból él együtt. Ez természetes, a szerelem elmúlik, helyette egy erős kötelék marad, jó esetben persze a szereteten, a kölcsönös megbecsülésen, tiszteleten, közös élményeken, érdeklődési körön kívül , a megszokás. Előfordul, hogy nem csak unják, de utálják is egymás szokásait, mégsem tesznek semmit, mert egyszerűen azt gondolják, hogy egyedül még rosszabb lenne.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Normális. Nem lehet örökké lángolva szeretni, mert az rettenet fárasztó.
Fater59
40 év házasság után , már csak szeretet és megszokás marad .
Mami48
Hát persze. Én is régóta vagyok házas, természetes, hogy nem őrülünk meg egymásért, de egymás nélkül lehet, hogy megőrülnénk.
flitteröcsi
@Mami48: Nem biztos. A körenyezetemben több középkorú, vagy idős nő is elvesztette a férjét. Szomorkodtak egy-két hónapig, utána meg úgy kivirultak, hogy mindenki meglepetten látta. Klubba járnak, találnak hobbit, fodrászra költenek, fura, mintha felszabadultak volna. Mintha most kezdenének élni.Tudom, hogy csúnyán hangzik, de tényleg így tűnik.
Dulcinea
Igencsak nagy úr, a szeretet, és a megszokás...de azt hiszem, hogy így van ez jól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.