A barátaim azt mondják, nem lesz hosszú életű az új kapcsolatom, mert nagy az iskolai végzettségünk közti különbség: a páromnak érettségije van, nekem két diplomám. Működhet-e hosszú távon ez a kapcsolat? Várom véleményét: P. Tamás, Budapest

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Én úgylátom Tomika, hogy te vagy hasraesve a két diplomádtól, hamár az elején ezen agyalsz. De segíthetsz a dolgon ha ez téged zavar. Tied minden házimunka, a párod beíratkozik egy főiskolába, csekély 10 év alatt egyforma végzettségetek lehet.
Addig tied a háztartás a gyerekek stb stb.
entero
Ha a két diplomád milliókat fog érni havi szinten, akkor egész biztosan...
Fater59
Nem komám , hanem a te IQ hiányod miatt !!
Még soha senkinek , egyetlen iskola sem adott intelligenciát !!!
Két ember kapcsolatát nem az iskolai végzettség tartja össze , hanem e szeretet, egymás megértése és a tisztelet a másik iránt !
batukán
Tomi Boy! Nem csak iskolai végzettség számít két ember kapcsolatában. Minden attól függ, mire van igényed. Egy tisztességes, szerető feleségre, családanyára, rendes otthonra, olyan valakire, aki kedves veled, felnéz rád, tisztel téged? Akkor nem számít, mi a végzettsége, ha viszont nem buta csak a lehetőségei nem voltak adottak, akkor segítsd, hogy Ő is képezhesse magát azon idő alatt sok minden kiderülhet, aztán ha müxik, jöhet a család és nagy lesz a bódogság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.