Az ORFK ma tartott sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a hétfőn domonyvölgyben gyilkolt férfi Miskolcon kapták el, és pusztán vagyonszerzés motiválta a szörnyű tettre.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsított 18 éves szakáldi S. Márkot csütörtök délután az Avas lakótelepen fogták el a TEK munkatársai. Mihály István, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője szerint a férfinak esélye sem volt az ellenállásra. Elmondta, a gyanúsított két további bűncselekményt is beismert kihallgatásán.

A 32 éves gödöllői nő gyilkosának felkutatásában hétfő és csütörtök között összesen 1165 rendőr vett részt, köztük a PMRFK teljes bűnügyi állománya, a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai, valamint további megyék rendőrei. A gyanúsított elfogásához nagy segítséget nyújtottak a Gödöllőn elhelyezett térfigyelő kamerák. A nyomozást segítette, hogy a férfi az elrabolt autót a Facebookon kezdte el hirdetni.

Mihály István tájékoztatása szerint a büntetlen előéletű gyanúsítottat anyagi haszonszerzés vezette és korábban semmilyen kapcsolata nem volt áldozataival. A szakiskolában tanuló férfi rendezett, nyugodt családi háttérrel rendelkezett - tette hozzá. A rendőri vezető nem tudta megerősíteni azt a sajtóhírt, amely szerint elképzelhető, hogy a domonyvölgyi támadó gyilkolt meg három hete egy férfit Budapesten.

A hétfőn meggyilkolt 32 éves nő a gödöllői Szent István Egyetemen dolgozott adminisztrátorként.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Az internet a bűnüldöző és egyéb szervek fontos eszközévé lépett elő, de a létrejöttekor is szempont volt már enenk megfelelnie. A főszerepet ebben, a közösségi oldalak töltik be:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Aki azt akarja, hogy a szervek megtalálják, az tegye csak fel magát a fészbukkra, sőt az iwiw-re, ahol azt is látni, hogy mikor lépett be... Az állami szférában dolgozókat jobban kéne ellenőrizni és kiderülne, hogy munkaidejükben naponta többször is az iwiw-en lógnak...
soljanka
Hogy tudtátok megnézni a fb. oldalát? Az S. alapján nem derül ki a neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.