Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 18 éves férfi, aki a gyanú szerint Bag és Domonyvölgy határában hétfőn meggyilkolt egy 32 éves gödöllői nőt - jelentette be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője pénteken Budapesten. Mihályi István közölte azt is, hogy indoklás nélkül felmentette a gödöllői rendőrkapitányt.

A megyei főkapitány sajtótájékoztatón elmondta: a gyanúsított két további bűncselekményt is beismert kihallgatásán. A gyanú szerint a férfi a múlt héten késsel megszúrt és könnyebben megsebesített egy 62 éves nőt Hatvan külterületén, majd autóját elrabolva elhajtott. A gyanúsított a most hétfői gyilkosság előtt néhány órával egy másik nő autójába is beszállt Gödöllőn, és késsel fenyegette meg, az asszony azonban ellenállt, így a gyanúsított kiszállt a kocsiból és elmenekült.

Arra a kérdésre, azért mentette-e fel a gödöllői rendőrkapitányt, mert a sajtóhírek szerint a nő bejelentése ellenére nem vettek fel jegyzőkönyvet az esetről. Mihály István úgy válaszolt: indoklás nélkül felmentette tisztségéből a rendőrkapitányt, illetve szolgálati kötelezettségszegés gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, valamint fegyelmi vizsgálatot indított.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát igen, késsel megfenyegetnek valakit, és még arra is lusták, hogy jegyzőkönyvet vegyenek fel.
Zsoel
Megérdemelné ez a szemét féreg, hogy bottal verjék agyon, mint a veszett kutyát! Milyen "ember" lesz az ilyen izéből, amelyik már 18 évesen egy rohadék gyilkos?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.