Robert Lalkovits (Axone) művész, csodaszép zenéje. A közelmúltban sok szép zenét sikerült meghallgatnom, de ez egyszerűen lenyűgözött. Ezért úgy gondoltam, hogy szeretném mindenki figyelmébe ajánlani.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Thamás
Csodálatos zenei alkotás! Most értesültem az ismerősömtől,hogy feltámadt a srác.Úgy érzem tényleg megérné segíteni neki,de ez csak összefogással lehetséges.Nem tudom ti mit gondoltok erről,de szerintem nem kellene őt hagyni elveszni a süllyesztőben.Aki tud segítsen neki én már ráálltam minimálisan,de egyedül olyan kevés vagyok,mint maciba a brummogás.Valaki felvállalná ezt a kis jótékonysági témát legalább szabadidejében,ha akad,hogy segíti és felveszi a kapcsolatot Róberttel? Nem létezik,hogy egyedül érzem így,hogy segíteni kellene neki valahogy, mert ez az ember itthon semmire sem megy, pedig semmivel sem rosszabb művész,mint az összes többi, sőt!!!Megköszönném,ha hasonló képen látná valaki velem ezt a témát.Ez nem való az X-faktorba,tehát ne is ilyen vonalról közelítsük meg a dolgot.Valami más kellene,csak nem tudom még mi.Gondolkodjunk közösen.ok. Köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.