Majka fiatalos szókimondó karaktere minden bizonnyal új színt visz a Heti Hetesbe. Nemcsak a rapper várja kíváncsian a vendégszereplést, hanem a humor nagyágyúi is.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@genessiss: Én nem bántottam ezt az ózdi gerojnak kikiáltott taplót / egyelőre/, éppen ezért szabadjon javasolnom eminenciádnak, lehetőség szerint tapossál bele a fékbe, hogy elszabadult bunkóságodat valahogy megállítsad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@csikknorisz: előző hozzászólásom erre vonatkozik: ma, 07:56
Atha
Szeretem a propiban mikor idetéved egy-egy celeb vagy az ő rajongója. :-)
Nekem történetesen azon kívül hogy irdatlanul nagyképű és reménytelenül tapló végül is nincsen bajom "ősuttyóságával" de van azért annak valami diszkrét bája mikor a nagy generáció torkán próbálják meg egyesek letuszkolni a mai kor "ikonjait".
Ez a korosztály még járt hangversenyre, színházba, olvasott könyvet és van ismerete olyan dolgokról amikről a Majka-tábor többségének sajnos fogalma sincs.
Ennek a korosztálynak minimum irritáló a puszta képernyőn való megjelenése és ez oldhatatlan disszonancia amire nincs gyógyír. Kedves Majka rajongók kénytelenek vagytok beletörődni ebbe a szomorú cirkumstanciába.
Eddig sem néztem ezt a műsort, az ő jelenléte még egy okkal több lesz hogy megtartsam eme szokásomat.
Amúgy meg összenő ami összetartozik.
Szép vasárnapot mindenkinek!
silber13
@csikknorisz: Ne foglalkozz ezzel a szellemi borzadállyal. Én bizony elálmélkodtam,, hogy ez a szellemi és morális dinoszaurusz reinkarnáció egyáltalán ismeri a betűket.
Rézangyal
@Atha: Gondolod, hogy megérti amit írtál? LOL
Amúgy ki nem xarja le őszellemitoprongyságát hánem? Hádde. :)))
paszulyka
Fél hogy megszorongatják neki a kukacát?
eberti
Tanulhatnak a H.Hetes szereplői Majkától.
Bővíthetik a trágár szókincsüket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.