Utálatos, amikor odaég az étel, ugye? Sokan használjuk a fém rozsdamentes edényeket, amelynek az ára minőségtől függően változó. Bizony vannak igazán drága edényeink is és nem örülünk neki, ha valami bajuk lesz. Még a gyakorló háziasszonyokkal is előfordul, hogy kissé leég, odakap az edény aljára az étel. NE VAKARD! Nem kell késsel nekiesni, sem fémsúrolóval! Vannak kíméletes módszerek is, amik nem károsítják az edényt. Néhány praktikát érdemes kipróbálni a megelőzésre, vagy, ha már megtörtént a baj, akkor az edény helyrehozatalára.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.