Utolsó lakhelyét, Jenei József házát közüzemi tartozás miatt elárverezték. Szinte semmi nem maradt a négy éve elhunyt Antal Imre (†72) után, idén ugyanis már a róla elnevezett óvoda sem üzemel. Pedig gyermeki örömmel várta Imruska a megnyitót. „Már attól elérzékenyültem, hogy az intézmény az én nevemet viseli: Antal Imre Színművészeti Alapítványi Óvoda lett. Azért örülök különösen, hogy egy óvoda viseli a nevem, mert sosem született gyerekem" – nyilatkozta Antal Imre a megnyitón 2007 augusztusában, és hozzátette: – Magam is visszaváltoztam fiatallá, minden játékban benne voltam. Csak azt sajnálom, hogy a csúszdába már nem férek bele – nevetett a humorista, aki alig akart hazamenni a nap végén.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@silber13: Ő nem celeb volt, hanem művész. Szerény, és csak tehetséges.
Ma már az ő tehetségének a töredékéért valaki híres lehet, jól fizetett sokadik senki.
Öt év múlva már talán nem is emlékszik rá senki:((((( Sajnos
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
@Feraj49: valóban igaza van...és ez siralmas:(
silber13
De a legnagyobb baj, - szerintem - hogy Istenben megboldogult Antal Imrének a SZELLEMI hagyatéka is ebek harmincadjára jutott! És én ezt tartom igazi katasztrófának!
silber13
@silber13: Tudjátok, én ,ég nem hallottam senkitől sem, csak Antal Imrétől a híres
Ravel: "D-dur zongoraverseny bal kézre" remekművét. És még sok minden más koncertjét, fellépését ismerve, ez a hír számomra mellbevágó volt! Nem káromkodok már , belefáradtam... Az ilyesmi hírek okán, csak összefacsarodik a szívem. Hát ilyen mélyre merültünk...???
Kutyafüle
@silber13: Ő nem celeb volt, hanem művész. Szerény, és csak tehetséges.
Ma már az ő tehetségének a töredékéért valaki híres lehet, jól fizetett sokadik senki.
Öt év múlva már talán nem is emlékszik rá senki:((((( Sajnos
sza
Jellemző erre az országra! Az igazi nagyokat hagyják elfeledni , de én sosem fogom. Kicsi lányként amikor otthon hisztiztem hogy én miért nem mehetek szilveszterkor a bátyámmal házibuliba mindig csak azt vártam mikor jön a tévében az ő számuk a Kudlik Julival.
gergely
Hát pedig király csávó volt!
Hiába meghalt,én mosolygok ha rá gondolok!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.