„Hiába a közpénz százmilliókból folytatott kampány, az adófizetői pénzből finanszírozott buszok és a menet szűk útvonalra tereléssel való megnyújtása, az már most látszik, hogy ez minden idők legkisebb érdeklődést kiváltó »béke«menete” – írta Facebook-oldalán Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke. Magyar szerint az okok világosak, a fideszes szavazók jelentős része nem adja az arcát egy olyan „hatalmi arroganciához, amely hazánkat az Unió második legszegényebb és egyben legkorruptabb tagállamává tette”. Szerinte a magyar emberek többsége nem vállal közösséget egy olyan állampárttal, amelynek vezetői még bocsánatot sem kérnek az eddigi legsúlyosabb pedofil bűncselekmények áldozataitól.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
szerintem inkább háborús uszító menet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Peller Anikó: Nem Te vagy bunkó?!
sokanvagyunk
Jó néhány nagykövetséget - akik épp háborút folytatnak, kezdve az orosszal - útba ejthetett volna a tüntető menet Orbán hívó szavára.
Szegény Dzsoni és Árnika
"Inkább nem jönnek. Vagyis: minden eddiginél kevesebben érdeklődnek a Békemenet iránt.
...
Arról is érdeklődtem, hogy miért csak kisbusz indul, ha sikerült volna több embert toborozni, akkor talán az ára is olcsóbb volna a „kirándulásnak”. Maga sem éti mi történt, vallotta be őszintén az Erdélyi Magyar Szövetség politikusa. Volt olyan év, hogy három nagybuszt is megtöltöttek, igaz, akkor nem kellett fizetni az utazásért. De most már egy hónapja szervezi, és sehogy sem akart ennél több jelentkező összegyűlni, pedig az újságban is meghirdette, tette hozzá.”

forgokinpad.blog.hu/2024/06/01/szele_tamas_il_milione
FLETÓ
@Peller Anikó: Te is ilyen "ASSZONY" vagy?
balos
@sokanvagyunk: Azért voltak kevesen,mert a magyar tüntetésére kaptak jegyet!A fideSSesek már csak ilyenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.