Először is nézzük, kinek mi a fontos. A férfi vajon el tud képzelni egy olyan szeretkezést, ahol nincs orgazmusa az aktus végén? Vagy közben. Vagy valamikor az aktus folyamán. Ugye, nem. A nőknél előfordul az ilyesmi? Hát… igen. Viszont ettől egy nő számára nem dől össze a világ. A gyengédség, a szerelmes, vágyakozó simogatás, a szerelmeskedés közbeni kellemes, bizsergető érzés majdnem annyit nyom a latban, mint egy kiadós, üvöltős orgazmus. Persze, a kettő együtt az igazi, de ha választani kell, hogy öt perc szex és orgazmus, vagy egy óra teljes kényeztetés, szerelmeskedés azzal, akit szeretünk, de előfordul néha, hogy elmarad végül a beteljesülés, kíváncsi lennék a válaszokra. Már most látom a sok villogó „Orgazmust!” transzparenst, de tény, ha a szívünkre tesszük a kezünket, nem mindig hiányzik, van, amikor a gyengédség fontosabb.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@soljanka: De! de tudod mijen jól esett? ?
gergely
Mert azt hiszik,hogy ez érdekli a férfiakat.:))
gergely
@qxy: A rohadt mázlista!XD.
Én miért nem találkoztam ilyennel?:((
Mami48
Csak. Mert néha egyszerűbb, vagy kevésbé fárasztó, mint beszélni.
qxy
és szerintem ezért is van az hogy meg nősültem és soha nem csaltam meg a kedvesemet Igaz kettő is volt de nem én voltam a hibás.GE IGAZÁN! ! ! ! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.