Először is nézzük, kinek mi a fontos. A férfi vajon el tud képzelni egy olyan szeretkezést, ahol nincs orgazmusa az aktus végén? Vagy közben. Vagy valamikor az aktus folyamán. Ugye, nem. A nőknél előfordul az ilyesmi? Hát… igen. Viszont ettől egy nő számára nem dől össze a világ. A gyengédség, a szerelmes, vágyakozó simogatás, a szerelmeskedés közbeni kellemes, bizsergető érzés majdnem annyit nyom a latban, mint egy kiadós, üvöltős orgazmus. Persze, a kettő együtt az igazi, de ha választani kell, hogy öt perc szex és orgazmus, vagy egy óra teljes kényeztetés, szerelmeskedés azzal, akit szeretünk, de előfordul néha, hogy elmarad végül a beteljesülés, kíváncsi lennék a válaszokra. Már most látom a sok villogó „Orgazmust!” transzparenst, de tény, ha a szívünkre tesszük a kezünket, nem mindig hiányzik, van, amikor a gyengédség fontosabb.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teremőrző
A nők megjátszák az orgazmust? Én azt hittem, ők is élvezik...
vukkocska
@teremőrző: majd ha jobban rájuk is figyelsz, nem csak magadra, észre veszed.
A valódinak ugyan olyan megnyilvánulásai vannak, mint egy férfinél. De nem szexuális felvilágosítást akarok adni, ezzel be is fejezem magam részéről a témát. :)
soljanka
@teremőrző: Hány éves vagy? :) Vagy csak lefelejtetted a smilet ?
teremőrző
@vukkocska: Vicceltem. Tudom, csak nem értem, hogy miért nem egyszerűbb igazat mondani.
ila51
:)) azért az az áttoljuk sem kutya ...csúsztatás :))
soljanka
@teremőrző: akkor jól éreztem az iróniát :)
qxy
Sajnos , Nem divat és nem is foglalkoznak ezzel a dologgal se a nől, sem a férfiak. Fiatalokkal dolgozom . nem egy dicsekszik, mennyi csajt dug meg egy hét alatt. Kérdeztem . és hányat elégítesz ki? Mire a válasz,- Mivaaaan? ? ? ? És a lányok is sajnos egyre leszoknak. és amikor rádöbbennek hogy mit is hagy ki el kezd panaszkodni? Most olvastam és megtörtént. A lány úgy indult hogy most össze veszik a pasijával. el ment a randira, fáradt is volt meg nem is volt kedve mindenhez , ( így volt írva! " ikább " leszoptam és el mentem haza. " Na az ilyen ne is panaszkodjon hogy nincs orgazmus. és egyre gyakoribb sajnos már a suliba is hogy ha valaki hetente legalább egyre nem " cuppant rá" az olyan ciki és kinézik mert akkor nem vagy menő.
soljanka
@qxy: érthető, hiszen pornón nőnek fel. Én azt szoktam mondani, hogy 20-25 éves korukig pornóznak, 30-35 éves korig szexelnek, felette szeretkeznek. Már amelyik nem ég ki.
qxy
@soljanka: Volt egy baráti cscsapatunk és sokszor együtt voltunk . Óhatatlanul de fel jött a szó a szexről .Mire az egyik férjes hölgy. - Nem tudom mit tudtok ezzel ennyit foglalkozni! Mire jó az a " két perc" Rád mászik, összeken és lefordúl ! Gusztustalan. ! Héttel késöbb találkoztam vele és nagyon el beszélgettünk. Meg győztem. Azóta boldogan élnek és " szertnek szexelni.
soljanka
@qxy: ok, szerencséje volt, hogy szakember vagy, ill., hogy nyitott volt.(meg gondolom a férj is partner volt) De a legtöbbnek nincs ilyen szerencséje.
qxy
@soljanka: Tudod jó tanárom volt. El is vert anyám. mert csak tizenhárom voltam ő meg harmincnégy. De minden kölök álma vált valóra nálam
qxy
@soljanka: De! de tudod mijen jól esett? ?
gergely
Mert azt hiszik,hogy ez érdekli a férfiakat.:))
gergely
@qxy: A rohadt mázlista!XD.
Én miért nem találkoztam ilyennel?:((
Mami48
Csak. Mert néha egyszerűbb, vagy kevésbé fárasztó, mint beszélni.
qxy
és szerintem ezért is van az hogy meg nősültem és soha nem csaltam meg a kedvesemet Igaz kettő is volt de nem én voltam a hibás.GE IGAZÁN! ! ! ! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.