A férfiak egy része folyton a pénisze méretével, míg a nők egy része a mellbőségével van elfoglalva, és hiszik, hogy férfiasságukat, és nőiességüket e két szerv mérete határozza meg. A nők könnyebb helyzetben vannak, mert ha kicsi a cici, akkor jöhet a szilikon, a férfiaknál ez egy cseppecskét nehezebb dolog, bár már a hímtag méretének befolyásolására is léteznek műtétek, azok azonban még nem mennek olyan rutineljárás számba, mint a szilikon beültetése a női mell szövetei alá. No, ezért a pasik egy kicsit jobban aggódnak a méreteik miatt, és a legszebb a dologban az, hogy míg a férfi kiakad azon, ha rövid a pénisze, addig a nők többsége nem akar nagy bottal járó pasit, bőven jó neki az átlag.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Proli
@Dulcinea: Eltúlozva?
Mihez képest?
Dulcinea
@Proli: Az átlag kérlek szépen már ami a magyar átlagot jelenti 16.51 cm legalábbis a felmérés szerint! Ahhoz képest, akinek efölött van a mérete, akkor az elvagyon túlozva!:)))
Dulcinea
@Proli: Az amerikaiak meg meg sem merték mérni...no mármost vagy azér mert tényleg olyan kicsike van nekik átlagosan! Vagy azért mert nem akarták, hogy az Európai férfiaknak, esetlegesen kisebbségi komplexusai legyenek!:)))
Proli
Én merem vállalni a méretemet, hisz pisilni eddig elég volt.
De az is biztos, hogy kedvesemen kívül kevés nő örült a méretemnek!
Nem véletlenül tartok ki mellette az érzelmi okok mellett.
Proli
Ja és amikor amerikában jártam én nevettettem meg a síró lovat,
majd miattam kezdett ismét zokogni :)
Zsoel
@Dulcinea: Na csak azért! :)) Tőlem szerencsére nem menekülnek sikítva a nők. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.