Alekosz árulja nyereménylakását – írta az egyik napilap. A baj csak az, hogy egyebek mellett az ingatlant is vissza akarja venni tőle az RTL Klub, mert átszerződött a TV2-höz. Jogászok szerint a görög nyerő pozícióban van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Azt hittem már eltűnt a süllyesztőben!
jameska
Ez biztos, hogy nem ennyire egyszerű. Az lehet, hogy a szponzorok ajándékát nem tudják visszavenni, de az is biztos, hogy a szerződésnek vannak további pontjai, amik olyan kikötéseket tartalmaznak, amelyek a csatornát védik. Úgyhogy...
honeykiss
@Dulcinea: én is azt hitem,már disszidált Görögországba...levagyok sújtva
1951
Ha az írott és elektronikus sajtó legalább ugyan ennyit foglalkozna a magyarországi bankok által súlyosan megvezetett ügyfeleinek kálváriájával, annak visszamenőleges rendezésével akkor ez az ország legalább 1 millióval több elégedett polgárt tudhatna magáénak! De miért is nem érdekes a magyar sajtó számára a magyar polgárok egy jelentős részének bankok által az indexálási trükkel történt lehetetlen és fizethetetlen helyzetbe hozása? Ezekről miért nem cikkeznek naponta, Alekosz szintű félhülyék, kábítószerező, ittasan vezető személyek napi sajtóban szerepeltetése milyen értéket képvisel?!
Dulcinea
@honeykiss: Ne is mond! Nyakunkon marad örökre...
kozi
Ezt a fickót nem lehet hazaküldeni görögbe az államadósság fejében?

Igaz egy fél gyrost sem adna érte senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.