Az első lovag, a Lovagregény, A kislovag, Ivanhoe, a Kereszteslovagok és még folytathatnám a lovagokat méltató, a szerelmet, a szíve hölgyét, az elesetteket védelmező, jóképű hősökről szóló filmek és regények sorát. Vajon miért megyünk a falnak attól, ha egy lovagias férfival találkozunk? Talán azért, mert a lovagok még ma is az ideális férfit testesítik meg számunkra? Erős, bátor harcos, védelmező, a gyengéket és a nőket segítő, becsületes, igazi férfi, akinek nem lehet ellenállni, mert tetteivel, szavaival minden nőt levesz a lábáról. Megvív a hölgyéért, ha kell ezerszer, a nőt piedesztálra állítja, és erős karjával kardjával, és összes felszerelésével szolgálja. Ez kell nekünk! Ez kell nekünk? Végülis milyenek voltak a valódi lovagok?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Jujj mutassatok egyetlen olyan olyan nőt, aki képes ellenállni, egy jóképű, nőket szegényeket, elesetteket, védelmező nemes lelkű lovagnak! Ugye, hogy nincs olyan nő?:)) Mondom én...:))
sokanvagyunk
A régi lovagoknak még jó volt a páncélzatuk - ma még indokoltabb lenne ez... :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.