Hát nem! Hogy miért? Mert egészséges. Biológiai értéke az állati fehérjékhez hasonlítható. Maga a rizs szó „óind” eredetű. Feltehetjük a kérdést, hogy vajon kínai-e a rizs? Nem, mert a rizs őshazája valószínűleg Délkelet-Ázsia, Indokína. Csak később jutott el Kína és Japán felé, míg nem a selyemúton nyugatra. Először Indiába, majd i.e. 1000 táján Perzsiába.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.