Lemondtatnák Kiss Lajos golopi polgármestert, aki íjával keresztüllőtte Buksi kutyát. Az abaúji falu vezetője nem szégyelli cselekedetét, sőt, éles kirohanást intézett az állatvédők ellen.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
na most ezt nem értem.
ez az ember ijjal nyíllal ment az utcán, és látta, hogy a 10 kilós kutya szét akarta tépni a közmunkásokat, gyorsan feléjük lőtt, és leterítette a kutyát. biztos nem a munkásokra akart lőni? vagy egész nap mellettük állt a nyíllal, mert ugye ne lógjanak a jóemberek? vagy hogy volt ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
@entero: Úgy látom az agytekervénye önnek is egyenes! Ilyen embert a környezete megjegyzi, mi lesz önnel a "bukta" után? Akkor kinek a hásóját nyalja?
entero
@abacs62: Nekem nem lesz bukta, 25 éve nem volt, vagyis attól hogy a Fideszt pártolom semmi nem lesz ha más nyeri a választásokat. Mi egy exportra termelő gyár vagyunk, biztos piacokkal, egyedi termékekkel, amiknek nincs konkurenciája, és ha nagyon akarom Amerikában is mehetne tovább az egész. Egyébként meg ha képtelen tisztességesen megnyilvánulni, akkor felesleges hozzám szólnia.
abacs62
@entero: Egy kis malőr, és elúszott minden ! Nem örök a békának a tó, ezt ne felejtse el.
Stephen Hawking
@entero: Ide Amerikába nem kell a magyar termék, mert drága...
kukac50
Mindenki fel van háborodva a kutya gyilkos miatt ezt értem,csak azt nem ha beteg embereket megvernek megerőszakolnak nyakán taposnak az ápolók azon senki nem háborodik fel. Nem csak az állatokat kellene ilyen szimpátiával kezelni hanem az embereket is. Az állatoknál Én az embert mindig előbbre tartom.
profon
Reinkarnálódj a saját kutyáddá te emerforma állat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.