Liptai Claudia nyomában loholnak a fotósok. A Kiskegyed információi szerint a színésznő-műsorvezető már nem magányos, ám titokban tartja új szerelme kilétét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Szerencsétlen pasi, qrvára eltájolta magát!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
@vukkocska: Tudod (persze mert tanítják az egyetemen pszichológiából, még a JATE-n is:) azért mert te egy fegyelmezett ember vagy aki azt tette amit mondtak és nem azt amit szíve szerint megtett volna.
Ez becsülendő, de az is ahogy ezt el mered mondani.
profon
Én a pasi helyében az első évben ragaszkodnék a gumihoz :)
vukkocska
@QQríkú: kiskakas. Én tényleg fegyelmezett ember vagyok, s mindig azt mondtam, amit akartam. S mindig azt tettem, amit a szívem szerint is akartam. S elhiheted, ezért nem fenékberúgást kaptam, hanem inkább támogatást. A fegyelmezettségem abból állt, hogy legfeljebb nem úgy mondtam, ahogy szerettem volna, hanem belevittem egy kis kultúrát is. Legalábbis igyekeztem:)
DogAdventures
A nőnek jobb, ha szép, mint ha okos, mert egy férfinak még mindig könnyebb nézelődni, mint gondolkodni.:))))
qxy
Gondolom addig , míg rá nem jön hogy csak a pénz kell meg nagyon néha egy kis ungi bungi. Ebbe a korba már nagyon gyorsan láccik az öregedés és erre egy gyógyszer van csak két gyógyszer van , az ungi bungi , vagy sok pénz.
vukkocska
@DogAdventures: mármint azon gndolkodni, hogy hogyan tudja olyan egyszerűen kifejezni magát, hogy a szép nő megértse? Aztán ebbe a nagy egyszerűségbe nehogy azon vegye észre magát, hogy már ő is ott tart. :) Én meg azt vallom, hogy férfi lennék én azért igyekeznék, hogy némi értelem is legyen abban a nőben. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok